Evenement 29-06-19 : From Darkness into Light - a night walk


From Darkness into Light - a night walk

Houder:
Happy Yoga & Roots in Nature
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zaterdag, 29 juni 2019 - zondag, 30 juni 2019
  Locatie:
Drenthe
Tijd:
1800 - 0600 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 125,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathappyyoga .nl

In de nacht van 29 – 30 juni maken we een reis. Van 6 uur ‘s avonds tot 6 uur ‘s ochtends zijn we in de natuur en wandelen we een Medicine Walk, de quest naar visie. De medicijnwandeling is een eeuwenoud ritueel om antwoorden te vinden. Een ontdekkingstocht met de natuur als spiegel. We maken een meditatieve reis, voornamelijk in stilte.

12 uur lang lopen? Nee hoor! We staan ook stil. Bij wat er in jou beweegt, wat je tegenkomt, hoe je kunt transformeren, hoe je kunt zien zonder dat de ogen kijken en waar je je kracht vandaan kunt halen. Dit doen we zittend en liggend, met meditaties, gesprekken en Yoga Nidra. 

De avond start op een mooie plek, ergens in het bos, waar we je handvaten geven om je meditatie in te leiden. We doen een ritueel om duidelijk te krijgen met welke vraag, welke quest, je gaat lopen. We delen om elkaar te leren kennen en de groepsenergie als geheel neer te zetten. En we ruimen alvast wat spanning op, zodat je lichter aan je wandeling begint. 

Ook tussen de richtingen door zijn er momenten van stil staan, zitten of liggen. Momenten waarin we een meditatie begeleiden en momenten waarin we kunnen delen met elkaar. En dat beweegt net zo organisch als de natuur zelf. 

We eindigen op dezelfde plek als we vertrokken wanneer het licht is doorgebroken. We sluiten af met een ritueel en fruit om je dag vol energie tegemoet te kunnen gaan. 

De reis wordt begeleid door Inge van Nimwegen en Evan van der Poel