Evenement 12-05-19 : Ervaar De Witte Kamer


Ervaar De Witte Kamer

Houder:
Milena, Peter en Mina
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 12 mei 2019
  Locatie:
Nijmegen, dichtbij CS
Tijd:
13:30 - 16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
een vrijwillige bijdrage is welkom
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

dewittekameratgmail .com

Hier bij De Witte Kamer, houden we ons bezig met bezinning, spiritualiteit, levensbeschouwing en persoonlijke ontwikkeling. Wij doen dit voornamelijk met behulp van onze bijeenkomsten waar we ervaringen delen en mediteren.

Maandelijks organiseren wij huiskamerbijeenkomsten (met maximaal 10 deelnemers) waar iedereen welkom is, voor zowel jong en oud. Ook als je geen ervaring hebt op het gebied van meditatie of spiritualiteit ben je welkom. De bijeenkomsten worden altijd gepland op een zondag van 13.30 tot 16:30 uur. De precieze locatie (in Nijmegen) word na aanmelding bekend gemaakt. 

Bij aanvang is er eerst gelegenheid om wat te drinken en om nader kennis maken met elkaar. We maken dan eerst een voorstelronde en iedereen is welkom om wat in te brengen. Niets is echter verplicht tijdens de bijeenkomsten! Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en op zijn/haar gemak is. Daarop volgt een gezamenlijke meditatie waarna we vervolgens de ervaringen die tijdens meditatie zijn opgedaan kunnen uitwisselen. Tijdens de bijeenkomsten kunnen bepaalde onderwerpen/thema's aan bod komen zoals het werken met orakelkaarten/tarot, interessante boeken, chakra's, engelen, healingsmethoden, edelstenen etc. Kortom, een gezellige en leerzame middag!