Evenement 19-05-19 : Temple Talks


Temple Talks

Houder:
Earth Awareness
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 19 mei 2019
  Locatie:
NatuurTempel, een kunstzinnig roundhouse van natuurlijke materialen. Earth Awareness - Off Grid Holistisch Inspiratie Centrum in Teuge
Tijd:
14.00-17.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
cultuur
initiatieven
  E-mail:

reserveren .earthawarenessatgmail .com

Er zijn velen die aangetrokken worden door tempels en andere krachtplekken.  De tempels uit de klassieke oudheid zijn dan ook het meest waardevolle culturele erfgoed van de mensheid. Men reist er tegenwoordig de wereld voor rond om ze te bezoeken. Wat maakt dat er zo’n aantrekkingskracht uitgaat van deze plaatsen, en zijn er zulke plekken in Nederland? De NatuurTempel - Dit is zo’n plek, speciaal gebouwd voor dit doel. Want we leven in een tijd waarin we onze morele waardes en acties weer opnieuw dienen af te stemmen. In de NatuurTempel is daar ruimte voor.  Deze lezing is interessant voor iedereen die meer wil weten over de NatuurTempel, boomsymboliek of krachtplekken in het algemeen. Maar ook zeker boeiend voor mensen die zelf ‘heilige ruimtes’ willen scheppen of begeleiden, kunnen veel opsteken van deze verhelderende, complete en doorleefde lezing.

 Mark Huser 

Mark neemt je mee op zijn avontuurlijke zoektocht naar het verleden van de mensheid en de rol die de tempels hebben gespeeld in de ontwikkeling van beschavingen. Hij spreekt gepassioneerd over de bouw van de innerlijke tempel. Vele mensen hebben dit unieke verhaal al ademloos gehoord en zijn geinspireerd geraakt door wat hij te delen heeft.  

Programma  

Aankomst 14.00-14.30 uur, Lezing 14.30-15.30 uur, Pauze 15.30-16.00 uur, Vragen/gesprek 16.00-16.30 uur, Afsluiting 16.45 uur (napraten mogelijk tot 17.30 uur)

Tickets bestellen kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-temple-talks-60205511305