Evenement 18-05-19 : Full Moon Magic Cacao Ceremony


Full Moon Magic Cacao Ceremony

Houder:
Earth Awareness
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 18 mei 2019
  Locatie:
NatuurTempel, een kunstzinnig roundhouse van natuurlijke materialen. Earth Awareness - Off Grid Holistisch Inspiratie Centrum in Teuge
Tijd:
19.00-0.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

earthawarenessteugeatgmail .com

 
 

 

 
St. Earth Awareness biedt met deze bijzonere bijeenkomsten in de NatuurTempel een bijzondere mogelijkheid om samen te komen. We serveren een kopje ruwe, ongebrande cacao (superfood!) wat je energie verhoogd, je hart verwarmd en een algeheel blij gevoel geeft. Daar voegen we een microdosering van de Phylosopher Stones (truffels) aan toe, waardoor je inspiratie krijgt en inzichten. Dit alles in een dusdanig lichte dosering zodat dit ook goed past bij mensen die geen ervaring met de ingredienten hebben en dat iedereen aan het einde van de ceremonie weer met beide voeten op de grond staat.
Het is een avond om je te verbinden met het vuur, met jezelf en met anderen. Om op te laden en te ontladen. Door samen muziek te maken en krachtige & kwetsbare liederen te zingen, met een open hart te delen waar je staat, gaat de herkenning (en dus verbondenheid) leven en vruchten afwerpen. Je zult je deel van een familie gaan voelen, deel van een groter geheel.

 

TEAM
Mark en Maya begeleiden al vele jaren ceremonies rondom het vuur, met de intentie om te verbinden met de natuurlijke elementen, onze diepste wezenskern en onze broeders & zusters. Samen creëren we markeringspunt in tijd en bieden elkaar een veilige ruimte. In zulke cirkels wordt vanuit het hart gesproken en gezongen, prachtige muziek gemaakt en van stilte genoten. Mark en Maya zijn de care takers van het off grid centrum “Earth Awareness” in Teuge, waar sinds 2012 gebouwd wordt aan de NatuurTempel. Zij worden ondersteund door een vast team van fijne begeleiders/sters, die allen op hun eigen unieke manier de vibratie van de ceremonie verhogen, klaar staan voor alle deelnemers/sters en ervoor zorgen dat alle praktische randvoorwaarden piekfijn in orde zijn. 
DE NATUURTEMPEL
Dit unieke ronde kunstwerk gemaakt van dikke stammen en kronkelige takken, gekleurd glas, leem, een groen dak en een enorme geodetische dome. Er brandt een heilig vuur in het midden, waar we gezellig omheen zitten. De NatuurTempel is een prachtige wegwijzer voor de waarheidszoeker, heeft een mystieke functie als ceremonieel inwijdingscentrum en dient als ontmoetingsruimte voor culturele en educatieve evenementen. Een bezoek staat sowiso garant voor een onvergetelijke ervaring vol inspiratie.
 
CACAO - De voordelen
Bevat endorphines (produceren van een fijn gevoel), anandamide ('the bliss chemical'), serotonine (anti depressief) en phenylethylamine (voor focus en allertheid). Andere voordelen van het gebruik van rauwe cacao is dat het je hart beschermd, PMS ongemak tot rust brengt, het risico op slokdarmkanker verkleint, je hersenfunctionaliteit verbeterd en positieve invloed heeft op je metabolisme. Het wordt geserveerd als een soort warme chocolademelk.
 
PHILOSOPHER STONES - Steen der Wijzen
Philosopher Stones is de naam van de truffels, volledig legaal in Nederland en bovendien niet toxisch zijn voor je lichaam. Deze benaming gaat terug naar de alchemisten, die de Philosopher Stone als het missende ingrediënt  zien, waarmee het lood in goud verandert kan worden. Dit beeld omvat eigenlijk het proces om de verlichting van het afgescheiden ego bewustzijn, naar het eenheidsbewustzijn van het hogere zelf te kunnen ervaren. Bij ons nemen dan ook alleen mensen deel die komen met een intentie gericht op innerlijke groei.
 
Ticketlink: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-full-moon-magic-cacao-ceremony-54531260468