Evenement 04-04-20 : Belevingsworkshop: Moeiteloos creëren vanuit jeZelf


Belevingsworkshop: "Moeiteloos creëren vanuit jeZelf"

Houder:
Monique Willemsen en John Schmeitz
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 4 april 2020
  Locatie:
't Jagershuis - Landgoed Bleijendijk te Vught
Tijd:
Inloop 9:30, start 10 uur en einde rond 17 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 77 (tot 22 maart 2020 € 66) + lunch
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

mail .time2createatgmail .com

Moeiteloos creëren vanuit jeZelf

Vraag je je wel eens af:

  • Waarom je vastloopt?
  • Waarom je doet wat je doet?
  • Wat jouw passie is?

Ben je nieuwsgierig naar het geheim achter moeiteloos creëren? Wil je graag waarmaken waar je in gelooft? Wil je leren hoe je de kracht en het antwoord uit jeZelf haalt?

Laat je meenemen in de energie van de belevingsworkshop en ervaar de drie gouden ingrediënten van creëren. Leer van jeZelf en laat de energie die in je zit naar buiten komen. Voelen is weten. Jouw (oude) kennis wijst je de weg. Als je die weg bewandelt zal dat wat je nodig hebt en bij je past naar je toekomen. Wat je niet meer nodig hebt of niet meer bij je past, zowel op mentaal, emotioneel, lichamelijk niveau als op relatie niveau zal verdwijnen. 

Je bent van harte welkom op onze belevingsworkshop in ’t Jagershuis op Landgoed Bleijendijk op zaterdag 4 april. Inloop is vanaf 9:30 uur en we starten om 10 uur. Rond 17 uur sluiten we af. Koffie/thee/water is aanwezig. We zorgen voor soep met stokbrood bij de lunch en als je meer wilt, neem dan extra eten mee.  

De investering is 77 euro en als je je vóór 22 maart  aanmeldt en ook betaalt, krijg je Early Bird korting en is de investering 66 euro. 

De belevingsworkshop wordt gegeven door: Monique Willemsen (intuïtief coach) en John Schmeitz (Transformation & Leadership Facilitator).

Kom je ook 4 april?

Hartelijke groet,

Monique en John