Evenement 08-11-20 : Natuurmeditatie


Natuurmeditatie

Houder:
Akasha van den Berg, Zijnmetwatis
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 8 november 2020
  Locatie:
vanaf Heidezicht in Bussum
Tijd:
9.00-11.45 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

premakashaatonline .nl

Graag neem ik je mee voor een samenzijn in de natuur. Kom je ook?

Natuurmeditatie
Door buiten en in een natuurlijke omgeving te zijn ervaar je al snel meer rust, inspiratie en vaak een soort thuiskomen. De ruimte om je heen, de natuurlijke vormen, de kleuren, de bewegingen, de zon, de wind, de aarde onder je voeten. De natuur helpt je te openen, tot rust te komen, aanwezig te zijn, te luisteren, te voelen, in beweging te komen en te herinneren wie je werkelijk bent en altijd al was.
We starten met een stille loopmeditatie van ongeveer 20 minuten. Op een mooie plek met bos en hei komen we samen in een cirkel en zingen we een aantal (eenvoudige) mantra’s en/of liederen. Het kan ook zijn dat we een andere (lichaamsgerichte) meditatie doen. We openen ons voor dat wat er is, in ons en om ons heen. Van hieruit vindt eenieder zijn of haar plek in de natuur met een intentie of vraag. We laten de natuur tot ons spreken.

Laten we stil zijn en luisteren.

Daarna komen we weer samen in de cirkel en sluiten we gezamenlijk af met koffie/thee en iets lekkers. Iedereen is welkom, ook als je niet bekend bent met mij of meditatie of mantra’s!
 
Locatie startpunt: we verzamelen voor restaurant Heidezicht, Randweg 203 in Bussum
Bijdrage: 20 euro
Opgave: app/bel 06 38 26 13 99

Graag tot ziens.
Hartelijke groet, Akasha