Evenement 22-11-19 : Coaching programma Jezelf Zijn


Coaching programma Jezelf Zijn

Houder:
Karen Engelbertink
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 22 november 2019
  Locatie:
De Krim
Tijd:
10.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatkaren-engelbertink .nl

Coaching programma jezelf zijn. 

Het is soms al lastig genoeg om je leven te managen, om je goed te voelen en ook nog eens te werken, je verplichtingen te doen en alllerlei andere taken en sociale aangelegenheden. 

Wat is vooral zie is dat mensen een best fijn leven hebben, eigenlijk niets te klagen zouden moeten hebben, en zich toch niet prettig voelen, niet lekker in hun vel zitten of ongelukkig zijn. Vaak al jaren lang. En daar nu gewoon klaar mee zijn. 

Omdat je meer waard bent. Omdat je weet dat het anders kan, maar misschien niet precies hoe. Omdat je je niet meer zo elke dag wilt voelen. 

En ik ga je daarbij helpen, begeleiden en coachen. Om weer jezelf te zijn. jezelf te leren kennen en daardoor de regie weer terug krijgt over je eigen leven, en je gevoel. 

Een coaching traject van 6 maanden. Elke maand 1 sessie. Waarbij je tips, tools en handvaten mee krijgt die je je leven lang kunt gebruiken. €50 per sessie. 

Voor meer informatie kijk op mijn website of neem vrijblijven contact met mij op, om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.