Evenement 27-05-21 : Demonstratie Mediumschap Online door Martine Debaeke en Anna van der Horst


Demonstratie Mediumschap Online door Martine Debaeke en Anna van der Horst

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 27 mei 2021
  Locatie:
Online
Tijd:
19:30-21:30 uur
  Google Maps:

n.v.t.

Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

De spirituele avond start met een korte spirituele bijdrage die gepresenteerd wordt door Anna van der Horst. Tijdens deze online demonstratie maakt Martine Debaeke verbinding met de zielenwereld en laat hen, met veel passie en liefde, even aan het woord! Een avond waar vreugde en verdriet hand in hand gaan.

Niet iedereen zal een ontmoeting met een geliefde dierbare ontvangen, we kunnen overledenen niet oproepen (maar laten het over aan de spirituele wereld). We sterven niet, de dood is slechts de poort naar ons werkelijke thuis. Onze dierbaren leven verder in een voor ons onzichtbare wereld. Ze laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan. Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen. Aan het einde van deze demonstratie is er even-tueel ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Martine en Anna hebben oplei-dingen gevolgd aan de Academie voor mediumschap bij José Gosschalk en aan het Arthur Findlay college. Websites van de mediums:

https://puurintuitief.be/ en https://www.mediumlahorst.nl/

U bent van harte welkom!

Aanmelden zie hieronder:

Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen.

Locatie: Thuis online, via zoom, u krijgt na aanmelding en betaling een link via Zoom, aanmelden bij Annie Fens via annie .shivaatgmail .com of 076-8871933.

Tijd: 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur

Entree: € 15,00 na aanmelding krijgt u de gegevens en na betaling is het definitief

Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met

Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl

www.anniefens.nl

Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!

(Het is een demonstratie mediumschap en het is niet gegarandeerd dat u een “boodschap” vanuit "gene zijde" krijgt. Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn en is het bijzonder om mee te maken. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten ).

Let op: voor alle activiteiten is het noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeldt!
U kunt zich aanmelden voor activiteiten door een e-mail te sturen naar
annie .shivaatgmail .com
of u kunt bellen naar 076-8871933 of 06-53776005.
Geef daarbij aub. uw naam, telefoonnummer en e-mail adres aan.
Voor meer info kijk op www.anniefens.nl
http://www.anniefens.nl/spirituele_avonden.html