Evenement 15-04-21 : Demonstratie Mediumschap Online door Robert Cash


Demonstratie Mediumschap Online door Robert Cash

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 15 april 2021
  Locatie:
Online
Tijd:
20:00-22:15 uur
  Google Maps:

n.v.t.

Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

Een online demonstratie Mediumschap door medium Robert Cash. Robert vertelt wat hij doorkrijgt in het contact met een dierbare overledene en kijkt dan bij wie de informatie hoort. Ook zal hij uitleg geven over de communicatie met de Spirituele Wereld. Door onze gedachten te sturen, kunnen we ons bewustzijn veranderen. U kent het wellicht: "Je ziet de zon ondergaan in de oceaan, een paar dolfijnen duiken door de golven en een eenhoorn loopt over het strand". Je voelt je één met het universum. Ook zonder zicht op de oceaan, kan je kiezen voor gedachten waar je blij van wordt. Je kan ook trachten helemaal nergens aan te denken....... Het zijn oefeningen om opnieuw in contact te komen met je eigen ziel; een contact dat velen verloren hebben. Vanuit die connectie wordt de nabijheid van de Spirituele Wereld voelbaar. Ze is, immers, nooit weggeweest. De Spirituele Wereld wil niets liever dan zijn nabijheid bevestigen. Er is geen afgescheidenheid. Alles is één. Vanavond gaan we met u terug in die connectie en tonen we wie er bij u is vanuit de Spirituele Wereld, hetgeen een wereld is van Licht en Liefde.
Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld. Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij 3 ‘Certificates of Recognition' van de ’Spiritualist National Union’. Ieder medium gaat aan het werk met zo zijn eigen karakteristieken en Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar.

U bent van harte welkom!

Aanmelden zie hieronder:

Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen.

Locatie: Thuis online, via zoom, u krijgt na aanmelding en betaling een link via Zoom, aanmelden bij Annie Fens via annie .shivaatgmail .com of 076-8871933.

Tijd: 20:00 uur tot ongeveer 22:15 uur

Entree: € 15,00 na aanmelding krijgt u de gegevens en na betaling is het definitief

Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met

Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl

www.anniefens.nl

Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!

(Het is een demonstratie mediumschap en het is niet gegarandeerd dat u een “boodschap” vanuit "gene zijde" krijgt. Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn en is het bijzonder om mee te maken. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten ).

Let op: voor alle activiteiten is het noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeldt!
U kunt zich aanmelden voor activiteiten door een e-mail te sturen naar
annie .shivaatgmail .com
of u kunt bellen naar 076-8871933 of 06-53776005.
Geef daarbij aub. uw naam, telefoonnummer en e-mail adres aan.
Voor meer info kijk op www.anniefens.nl
http://www.anniefens.nl/spirituele_avonden.html