Evenement 26-02-21 : Spirituele Avond met Readings door Marieëlla Verhagen


Spirituele Avond met Readings door Marieëlla Verhagen

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 26 februari 2021
  Locatie:
Online
Tijd:
19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur
  Google Maps:

n.v.t.

Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

Spirituele avond met Readings door medium Marieëlla Verhagen, online via Facebook Messenger op vrijdagavond 26 februari 2021 van 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur.
Op een avond als deze ben ik werkzaam d.m.v. helder wetende-voelende-ziende boodschappen en werk dan zonder voorwerp. Ik zal mijn engelen mij laten begeleiden en deze wijzen mij aan bij wie ik moet zijn om daar de juiste boodschap te mogen brengen. Meestal wordt er gekeken, waar loopt de persoon tegen aan en hoe los je dit op. Ben je nieuwsgierig geworden om mij te ontmoeten of aan het werk te zien? Kijk op mijn spirituele groep op facebook, genaamd: spiritual balance marieella verhagen. Ik heb een Spiritueel Centrum in Baarle- Nassau.
U bent van harte welkom! Bij deze avond is het noodzakelijk dat u een account op facebook heeft, als u dat niet heeft maar toch graag een keer mee zou willen doen kunt u zich aanmelden voor een aparte avond via Whatsapp op de telefoon.
Bijdrage : € 15,00
Thuis via Facebook Messenger online in een besloten groep, u wordt na aanmelding en betaling aan de groep toegevoegd en op de avond zelf krijgt u via facebook een videobeloproep , aanmelden bij Annie Fens via annie .shivaatgmail .com (annie .shivaatgmail .com) of 076-8871933.
De tijd: van 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur.
Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met
Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl (infoatanniefens .nl)
Meer info: kijk op www.anniefens.nl  of zie de bijgevoegde flyer
http://www.anniefens.nl/spirituele_avonden.html
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
Het is een besloten avond en iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” vanuit "gene zijde". Het medium zal zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn.
Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten.