Evenement 07-12-20 : Lezing “Inzichten en Boodschappen met Tarot”


Lezing “Inzichten en Boodschappen met Tarot”

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 7 december 2020
  Locatie:
Café De Harmonie in Terheijden
Tijd:
20:00 uur tot 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatanniefens .nl

Lezing “Inzichten en Boodschappen met Tarot” door gastspreker Patricia Peeters tijdens de Spirituele Avond met een Thema in Café De Harmonie in Terheijden op maandag 7 december 2020 van 20:00 tot 22:00 uur.

Van jongs af aan heb ik de aanwezigheid van de spirit wereld aangevoeld, maar vanuit mijn angst wilde ik er ver vandaan blijven. Sinds een reis naar Peru in 2018, en de ontmoeting met mijn krachtdieren via ceremonies, is daar veran-dering in gekomen. Met hun aanwezigheid en steun durfde ik het contact met onze onzichtbare gidsen wel aan te gaan. Eenmaal terug van de reis begreep ik stap voor stap dat ik een doorgeefluik mocht gaan zijn tussen onze aardse wereld en de spirit wereld. Er ging letterlijk een wereld voor me open. In Tarot vond ik voor mij de perfecte manier om boodschappen vanuit de spirit wereld door te kunnen geven. In eerste instantie voor mezelf maar meer en meer ook voor anderen. Ik vind het intussen prachtig om boodschappen en inzichten door te mogen geven aan mensen die wel een steuntje in de rug en/of inzicht kunnen gebruiken.

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeen-komsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via annie .shivaatgmail .com We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).

We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden

Datum : maandag 7 december 2020

Tijd : 20:00u. tot 22:00u., inloop 19:30u (pauze +/- 21:00u.)

Entree : € 5,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Aanmelden, of meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl  www.anniefens.nl  

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid en het is op eigen risico of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

De gastspreker en/of Annie Fens kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.