Evenement 02-11-20 : Lezing “Natuurlijke ondersteuning bij onder- en/of overprikkeling”


Lezing “Natuurlijke ondersteuning bij onder- en/of overprikkeling”

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 2 november 2020
  Locatie:
Café De Harmonie in Terheijden
Tijd:
20:00 uur tot 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatanniefens .nl

Lezing “Natuurlijke ondersteuning bij onder- en/of overprikkeling” door gastspreker Linda Dekker Caron tijdens de Spirituele Avond met een Thema in Café De Harmonie in Terheijden op maandag 2 november 2020 van 20:00 tot 22:00 uur.

Meer rust in je hoofd….. Dat klinkt voor iemand met een snel overprikkeld brein vaak als ondenkbaar……Toch kan je echt leren om meer rust en balans in je leven te ervaren. De regie weer in eigen handen te nemen en om toe te komen aan de dingen die je echt belangrijk vindt. Hoe? Door te onderzoeken ‘Wat- Werkt- Wel’ voor jou!

Ikzelf weet als geen ander hoe het is om een ‘vol hoofd’ te hebben en een brein wat misschien net een beetje anders werkt dan anders en daardoor ook sneller overprikkeld is. Ook heb ik ervaren dat dit met vallen en weer opstaan kan gaan en dat dit een hele zoektocht is. In deze lezing deel ik graag een stukje van mijn reis naar ‘mijn leven, leven met ADHD’ en mijn ervaringen en specialisatie met verschillende natuurlijke ondersteuningsmogelijkheden.

We zoomen deze avond in op:

*Waarmee zit je hoofd zo vol? En te zorgen dat er meer ruimte komt. *Het belang van een gezonde leefstijl. *Wat etherische olie kan doen voor je autonome zenuwstelsel en hoe dat werkt. *Ondersteuning bij emotie-, stressregulatie, bevorderen goede nachtrust, acceptatie, en focus. *Het ombuigen van ‘klachten’ naar ‘krachten’. Waarbij we meteen een eerste stap gaan zetten.

Ik gun je van harte, dat je een welverdiend rust- of juist inspiratiemoment voor jezelf mag ervaren. Fijn je dan te mogen ontmoeten! Warme groet, Linda

Wens je meer info. of liever een persoonlijk gesprek waarbij ik alle tijd heb om op jouw persoonlijke situatie in te gaan, mail gerust naar: lindadekkercaronatoutlook .com

Ik kijk, luister, voel en denk graag met je mee!

Linda ~Coaching en ondersteuning~.

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeen-komsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via annie .shivaatgmail .com We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).

We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden

Datum : maandag 2 november 2020

Tijd : 20:00u. tot 22:00u., inloop 19:30u (pauze +/- 21:00u.)

Entree : € 5,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Aanmelden, of meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl  www.anniefens.nl  

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid en het is op eigen risico of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

De gastspreker en/of Annie Fens kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.