Evenement 30-11-20 : Lezing “Sterven.... gaat het licht uit of juist aan door medium Myrthe Bruinzeel


Lezing “Sterven.... gaat het licht uit of juist aan" door medium Myrthe Bruinzeel

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 30 november 2020
  Locatie:
Café De Harmonie in Terheijden
Tijd:
20:00 uur tot 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

“Sterven.... gaat het licht uit of juist aan?” een interactieve lezing door gastspreker Myrthe Bruinzeel tijdens de Spirituele Avond met een Thema in Café De Harmonie in Terheijden op maandag 30 november 2020 van 20:00 tot 22:00 uur.

Strange this fear of dying, yet no-one fears a sunset.... Als je sterven vergelijkt met een zonsondergang dan zou dat betekenen dat de zon op dat exact zelfde moment weer ergens anders opkomt. Zou dat met ons mensen ook zo zijn? Dat sterven slechts een overgang is van een leven hier naar een leven elders?

Myrthe Bruinzeel, is er van overtuigd dat het zo is. Zij is ruim 12 jaar werkzaam als medium. Door haar werk heeft zij een unieke kijk gekregen in de spirituele wereld. Tijdens deze avond vertelt zij uit ervaringen uit de praktijk, alsmede uit eigen ervaring wat haar visie is op het stervensproces. Wat gebeurt er precies op het moment dat we ons lichaam verlaten? Waar komen we terecht ? En heeft de manier van overlijden invloed op hoe we in de andere wereld ontvangen worden? Zijn zomaar een paar vragen die tijdens deze lezing beantwoord worden. Maar voel je vrij om ook eigen vraagstukken mee te brengen naar deze avond. Onze dierbaren blijven betrokken bij ons leven en willen niets liever dan ons laten weten dat ze er nog zijn, en nog belangrijker dat het goed met hen gaat. We zullen in het tweede deel van de avond ook kijken naar hoe onze dierbaren contact proberen te leggen met ons en ervaren dat je geen medium hoeft te zijn om de signalen van je geliefden te herkennen. Wij hopen hiermee een ander licht te schijnen op het stervensproces.

Maak kennis met leven na dit leven….verwonder je….fascinerend, troostend en ontroerend… Meer info: www.spiritandsoul.nl

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond door de maatregelen van de overheid ivm corona door een e-mail te sturen naar annie .shivaatgmail .com of u mag bellen naar 06-53776005. We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst). We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden

Datum : maandag 30 november 2020

Tijd : 20:00u. tot 22:00u., inloop 19:30u (pauze +/- 21:00u.)

Entree : € 15,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Aanmelden, of meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl  www.anniefens.nl  

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid en het is op eigen risico of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

De gastspreker en/of Annie Fens kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.