Evenement 04-03-20 : Lezing “De bijzondere spirituele reis van Roos van het Water” door de gastsprekers Roos van het Water ...


Lezing “De bijzondere spirituele reis van Roos van het Water” door de gastsprekers Roos van het Water en Ferdinand van Rekum

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 4 maart 2020
  Locatie:
Hotel-Partycentrum 't Trefpunt in Made
Tijd:
20:00 uur tot 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

annie .shivaathotmail .com

De bijzondere spirituele reis van Roos van het Water

Gastspreker Roos van het Water en Ferdinand van Rekum, schrijver van de twee eerste boeken over Roos.

Roos onderging op 31 januari 1984 een zware operatie, waarbij er een zeer ernstige medische fout door een van de chirurgen werd begaan. Ze trad uit haar lichaam en kwam aan in een prachtig zomerland…. Ze ontmoete daarna de Grote lichtengel die haar naar het Grote Licht bracht. Zelf noemt ze het: Vader-Moeder God. Ze mocht daar blijven maar vroeg om terug naar de Aarde te mogen terug gaan. Ze sprak de wens uit om haar verkregen antwoorden op een aantal levens-vragen met de medemensen te mogen delen. Dit mocht ze, alhoewel de terug-keer op Aarde in eerste instantie moeizaam zou verlopen…. Haar verhaal is in twee boeken opgeschreven en tijdens deze lezing, gaat ze er meer uitleg over geven. De twee boeken zijn (met korting!) verkrijgbaar, na deze lezing.

Meer info: www.roosvanhetwater.nl

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeen-komsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.

U bent van harte welkom!

Locatie : Hotel-Partycentrum ’t Trefpunt, Raadhuisplein 1A, 4921 ZJ in Made

Datum : woensdag 4 maart 2020

Tijd : 20:00u. tot 22:00u., inloop 19:30u (pauze +/- 21:00u.)

Entree : € 5,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met

Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl

www.anniefens.nl                            ...

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.