Evenement 26-10-20 : Spirituele Avond met Numerologie door Gerrit Jansen


Spirituele Avond met "Numerologie" door Gerrit Jansen

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 26 oktober 2020
  Locatie:
Café De Harmonie in Terheijden
Tijd:
20:00 uur tot 22:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

Numerologie door Gerrit Jansen tijdens de Spirituele Avond op maandagavond 26 oktober 2020 in Café De Harmonie in Terheijden van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw num-mer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levensmis-sie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, u heeft daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Ook zal Gerrit de energie van 2021 bespreken en wat er volgend jaar om u heen hangt en waarop u eventueel kunt anticiperen.

Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt!

Meenemen : een papiertje waarop je naam en geboortedatum vermeld staat.

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via annie .shivaatgmail .com We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).

We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden

Datum : maandag 26 oktober 2020

Tijd : 20:00 uur tot 22:30 uur, de zaal is geopend vanaf 19:30 uur, pauze rond 21:10 uur, na afloop een gezellige nazit met gelijkgestemden

Entree : € 15,00 (besloten avond, a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail infoatanniefens .nl

Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!

(Het is een besloten avond en iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” vanuit "gene zijde". Het medium zal zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten ).