Evenement 19-10-20 : Spirituele Avond met het Thema Wateraders en Electrosmog door gastspreker Yvonne van Oosterhout


Spirituele Avond met het Thema "Wateraders en Electrosmog" door gastspreker Yvonne van Oosterhout

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 19 oktober 2020
  Locatie:
Café De Harmonie in Terheijden
Tijd:
20:00 uur tot 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

Lezing “Wateraders en Electrosmog” door gastspreker Yvonne van Oosterhout tijdens de Spirituele Avond met een Thema in Café De Harmonie in Terheijden op maandag 19 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00 uur.

Deze lezing gaat over de invloed die wateraders kunnen hebben op uw gezond-heid en wat u eraan kunt doen om beter in uw energie te blijven. Electro magne-tische straling is niet zichtbaar maar je kunt het wel ervaren, deze straling beïn-vloed uw gezondheid op een negatieve manier. Deze straling speelt steeds meer een grotere rol. Dit kan de oorzaak zijn van b.v. klachten zoals hoofdpijn, rug- pijn, depressiviteit, slapeloosheid en eczeem.

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeen-komsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via annie .shivaatgmail .com We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).

We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden

Datum : maandag 19 oktober 2020

Tijd : 20:00u. tot 22:00u., inloop 19:30u (pauze +/- 21:00u.)

Entree : € 5,00  (a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Aanmelden, of meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens  076-8871933,  06-53776005, of per e-mail  infoatanniefens .nl  www.anniefens.nl  

Het zijn openbare avonden en u heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid en het is op eigen risico of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.

De gastspreker en/of Annie Fens kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.