Evenement 23-11-20 : Spirituele Avond met “Resetten van energetisch beperkende systemen” door Robert Poncin


Spirituele Avond met “Resetten van energetisch beperkende systemen” door Robert Poncin

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 23 november 2020
  Locatie:
Café De Harmonie in Terheijden
Tijd:
20:00 uur tot 22:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

“Resetten van energetisch beperkende systemen” door Robert Poncin tijdens de Spirituele Avond op maandagavond 23 november 2020 in Café De Harmonie in Terheijden van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Ik loop steeds tegen hetzelfde aan in mijn leven. Soms word ik er moedeloos van. Ik wil dit patroon graag veranderen. Maar hoe?’ Tijdens een counseling sessie gaat Robert naar de oorsprong van jouw ‘niet oorspronkelijk’ energetisch systeem (dat is meestal een ver vorig leven) en wordt het gereset.

In gezamenlijkheid en/of individueel de oorsprong opzoeken van oude overlevingsmechanismen die in de weg staan. Waarna er de mogelijkheid is om deze te resetten.

Tijdens een sessie maakt hij gebruik van informatie die hij krijgt doordat hij over de gave van helderhoren, helderzien en helder voelen beschikt.

Deze informatie helpt om snel tot de kern van het probleem te komen.

Dit is een besloten avond.

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via annie .shivaatgmail .com We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).

We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

U bent van harte welkom!

Locatie : Café De Harmonie, Markstraat 5, 4844 CN in Terheijden

Datum : maandag 23 november 2020

Tijd : 20:00 uur tot 22:30 uur, de zaal is geopend vanaf 19:30 uur, pauze rond 21:10 uur, na afloop een gezellige nazit met gelijkgestemden

Entree : € 15,00 (besloten avond, a.u.b. gepast betalen, bij voorbaat dank)

Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail infoatanniefens .nl

Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!

(Het is een besloten avond en iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” vanuit "gene zijde". Het medium zal zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten ).

 

 

 

 

 

!