Evenement 16-11-20 : Spirituele Intuïtieve Ontwikkelingscursus


Spirituele Intuïtieve Ontwikkelingscursus

Houder:
Annie Fens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 16 november 2020 - maandag, 21 december 2020
  Locatie:
Kalkvliet 14, 4844VK in Terheijden
Tijd:
20:00 uur tot 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 125,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

annie .shivaatgmail .com

Spirituele Intuïtieve Ontwikkelingscursus
Vervolg-cursus (5 lessen):
 
Het zijn 5 twee-wekelijkse bijeenkomsten (in een enkel geval iedere week), per cursus 5 lessen (in totaal 15 lessen), waarbij we onze Mediamieke en Intuïtieve vermogens gaan aanspreken (waarnemingen a.d.h. van “helder-voelen”, “helder zien”, “helder horen”, “helder ruiken”, “helder proeven” en “helder weten”). Het is ook een persoonlijke ontwikkeling, je leert jezelf beter kennen en je leert je spirituele-, intuïtieve-, creatieve- en helende vermogens te ontwikkelen. We oefenen in "waarnemen", "afstemmen" en in "bewustzijn". Iedere cursus is ook afzonderlijk te volgen. Het beste is om ze alle drie opeenvolgend te doen omdat het met elkaar in verband staat en de cursussen een bepaalde opbouw hebben.
 
Je leert op je intuïtie te vertrouwen, subtiel waar te nemen, je lichaam en je aura energetisch te reinigen, een oefening om het lichaam van oude en negatieve energie te ontdoen (spanning en stress), een klopmassage te doen, contact te maken met dierbare overledenen (spirituele wereld), bloemen-voorwerpen-sieraden en foto's te "lezen", een bloemstukje met "boodschap" te maken, te mediteren, om jezelf te demagnetiseren, intuïtief te tekenen en boomduiding, de verbinding met je hogere zelf te voelen, jezelf te beschermen en de ruimte te beschermen, contact te maken met je gids(en), de aura te zien en te voelen, te pendelen, een oefening met telepathie te doen, iets over kleuren en de chakra's, iets over geboortetrauma's, over droomduiding en droomanalyse, over je dromen en wensen, een stilte-oefening te doen, over je innerlijke pad, over het "kringetje van vastzitten", over automatisch schrift, een Mana-accumulatie, om "af te stemmen" voor elkaar, om de chakra's te voelen en info "op te pakken" en de chakra's uit te pendelen, een healingsoefening, om je krachtdier (Totemdier) te ontmoeten, om te pendelen via foto's van dierbare overledenen en of dieren, iets over numerologie, intuïtief een gedicht te maken, om contact te maken met de Akasha Kronieken.
 
In deze moderne en "snelle" tijd met zijn vele mogelijkheden en "prikkels" is het juist heel belangrijk om bij jezelf (rustpunt, zonder oordelen en zonder het "kritische stemmetje in je hoofd) te kunnen blijven. Trouw te blijven aan jezelf, te weten wie je bent (het grotere lichtwezen) en je intuïtie te ontwikkelen. Daardoor ben je beter in staat om te "voelen" en te "weten" wat wel of niet goed voor je is. En te beseffen wat gedachtekracht kan doen en je voorstellingsvermogen (visualisatie) te gebruiken om te helen en te creëren.
 
Ieder mens heeft mediamieke en helende vermogens en kan zijn intuïtie gebruiken, natuurlijk zijn er grote natuurtalenten, maar iedereen heeft het in zich en iedereen kan het verder ontwikkelen. In kleine en "veilige" groepen gaan we samen oefenen en ervaren.