Evenement 03-01-20 : Medicine Meditation


Medicine Meditation

Houder:
Susquehannock Crow Society/ The Shamanic Way
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 3 januari 2020
  Locatie:
Crow Society - The Shamanic Way - Rijsbergen (vlakbij Breda)
Tijd:
van 20.00 tot 21.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

suncrowatcrowsociety .com

 

Deze sjamanistische meditatie wordt ondersteund door het geluid van de drums, ratels, chants, muziek en stilte en begeleid door Sjamaan Sun Crow.

Iedere meditatie wordt er, speciaal voor jou, een medicijn uitgenodigd die jou gaat begeleiden en je meeneemt naar plaatsen in je bewust of  onbewuste situatie die aandacht,healing of transformatie nodig hebben. Het medicijn dat uitgenodigd wordt is per keer verschillend. Het kunnen leden van het stenenvolk zijn, het plantenrijk of de elementen. 

De oeroude geluiden maken een sfeer waardoor je volledig tot rust komt. Verder is het donker in de ruimte, zodat je de buitenwereld even kan laten voor wat die is en je aandacht naar binnen kunt keren.

De meditatie brengt het denken tot rust waardoor je in een andere staat van perceptie komt. Beelden en gevoelens wisselen zich af met heldere inzichten over je persoonlijke situatie. Door de intensiteit van het ritueel kunnen er processen op gang worden gebracht die misschien al jaren waren gestagneerd en kan in belangrijke mate bijdragen aan een harmonieus leven. 

Deze meditatie is iedere keer weer thuis komen bij je ware kern.

Vanaf 19.30 u is de poort open en ben je van harte welkom in de ceremonieruimte(tenzij anders aangegeven) Graag van te voren aanmelden!