Evenement 29-03-20 : Horse Energy


Horse Energy

Houder:
Susquehannock Crow Society/ The Shamanic Way
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 29 maart 2020
  Locatie:
Crow Society - The Shamanic Way - Rijsbergen (vlakbij Breda)
Tijd:
11.00 tot 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 105,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

suncrowatcrowsociety .com

‘HORSE ENERGY’ is een contact tussen mens en paard emotioneel en zielsnivo.

Deze sjamanistische workshop is bedoeld voor mensen die op een puur natuurlijke manier willen groeien, bewust willen worden van hun valkuilen in het leven of op een kruispunt staan in hun leven en een nieuwe stap willen maken. Het betekent dat je tijdens deze dag leert je ego, je bewuste en daarmee ook alle rationele gedachten op één laag pitje te zetten om vanuit soul en spirit contact te hebben met het paard en de diepere lagen in jezelf.

Een paard denkt niet na over zijn uiterlijk, hoe hij zich vandaag voelt en is al helemaal niet bezig met zaken als maatschappelijke positie, toekomst, e.d. Oordelen of beoordelen kennen ze al helemaal niet. Gevoeligheid, eerlijkheid, openheid en humor, niet meer en niet minder! En alles in het NU, is hetgeen wat telt.

De onderwerpen, wie ben ik (je authentieke zelf), waarom doe ik zo en waar zitten mijn valkuilen komen tijdens deze dag sterk onder de aandacht, behalve dat zal het niet alleen de bewustwording (mind) zijn, maar juist de transformatie van problemen, trauma’s etc in soul en spirit. Door middel van sjamaanse technieken zal er tevens een opening in je ontstaan waardoor je perceptie verruimd en daardoor o.a. je intuïtie, creativiteit, gevoeligheid, openheid en innerlijke kracht.