Evenement 22-03-19 : Stilteweekend 22 t/m 24 maart 2019


Stilteweekend 22 t/m 24 maart 2019

Houder:
Geef Stilte Stem
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 22 maart 2019 - zondag, 24 maart 2019
  Locatie:
Vledderveen
Tijd:
17.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 225,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatgeefstiltestem .nl

Waarom?

We leven in een geweldige tijd met heel veel mogelijkheden, waarin bijna niets meer onmogelijk lijkt te zijn. We leven ook in een tijd waarin er heel veel prikkels, verwachtingen, sociale druk enz. op ons afkomen. Tijdens het stilteweekend mag je dit allemaal loslaten. Er wordt niets van je verwacht. Het is een weekend om te ontspannen, te ontstressen en om uit te rusten.  De stilte ondersteunt je om in contact te komen met je oorspronkelijke kern. Na  het  stilteweekend heb je weer een open blik en een diepere visie. 

Hoe? 

Tijdens het weekend gaan we korte zit- en loopmeditaties houden. Daarnaast  gaan we de maaltijden met elkaar in stilte bereiden, eten, opruimen. Er bestaat de mogelijkheid om tussen de activiteiten door ervaringen op te schrijven. Met knip- plak- en schrijfwerk ga je aan de slag om orde te scheppen in je hoofd en je eventueel op je toekomst te richten. Halverwege het weekend krijg je de ruimte om te delen of vragen te stellen. Een wandeling is onderdeel van het programma, en er zijn genoeg momenten om je eigen tijd in te vullen. Je verblijft in een groep van minimaal 6 personen en maximaal 12 personen.

Verblijf

We verblijven in Welhoven gelegen in Vledderveen. Deze prachtige plek ligt aan de rand van het Drents-Fries Woud. Het terrein zelf is circa 1 ha groot.

De accommodatie beschikt over een grote gemeenschappelijke met houtkachel, keuken met bijkeuken en in totaal 6 slaapkamers met 2 x 1-persoonsbedden. Je deelt de kamer dus met een kamergenoot.  

Kosten

De kosten voor het gehele weekend bedragen € 225,- p.p. inclusief overnachting, koffie/thee, alle maaltijden + fruit, huur van linnenpakket en toeristenbelasting. Mocht dit bedrag te hoog zijn voor je budget, maar je wilt heel graag meedoen, neem dan contact op om te overleggen.

Aanmelden

Na inschrijving via het aanmeldingsformulier krijg je een bevestigingsmail met uitleg over de betaling. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding + betaling.