Evenement 26-05-19 : Healing Satsang met Yessica: Uit je hoofd - Via je hart - Terug bij jezelf


Healing Satsang met Yessica: Uit je hoofd - Via je hart - Terug bij jezelf

Houder:
Yessica Alaya Sillekens door Kitivo
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 26 mei 2019
  Locatie:
Nieuwetijdscentrum Kitivo - Oirschot (Noord-Brabant)
Tijd:
13.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kitivoatoutlook .com

  • Zit je zo vaak in je hoofd, dat gedachten maar blijven tollen?
  • Dat je er zelfs niet van kunt slapen?
  • Ervaar je onrust en misschien wel stress?
  • Laat jij je leiden door de waan van de dag?
  • Vergeet je wie JIJ bent, wie je daadwerkelijk bent?
  • En wat je eigenlijk zelf wilt of nodig hebt?

In een ontspannen en veilige sfeer is dit een middag voor jezelf. Om weer bij je Zelf te komen en om innerlijk rust te creëren. Na afloop ga je met een rustig en ontspannen gevoel naar huis.

In onze jachtige maatschappij, denken we zoveel, dat we vaak vergeten dat we niet onze gedachten zijn! Vergeten we dat we meer zijn dan ratio en nemen we ons lichaam en onze gevoelens snel voor lief.

Deze interactieve bijeenkomst maakt je bewust van jouw stressvolle en negatieve patronen en laat je deze doorbreken. Om te komen tot innerlijke rust en ontspanning.

De middag begint met een geleide meditatie waarbij Yessica’s warme en liefdevolle stem ieder tot rust en in ontspanning brengt. Als vanzelf, keert je aandacht naar binnen. De meditatie wordt vervolgd met een rustige overgang naar de mogelijkheid een thema dat zich bij jou aandient, in te brengen. Door dit thema, met begeleiding van Yessica, er te laten zijn en vervolgens te onderzoeken, creëer je innerlijke rust. Je komt terug bij je Zelf, bij je Authentieke Zelf. De healing die dit jou brengt, is ook voor de andere aanwezigen voelbaar en helend. In deze bijeenkomst maakt Yessica naast gebruik van geleide meditatie, ook gebruik van interactieve Satsang healing. Het woord Satsang komt uit het Sanskriet: Sat is waarheid en Sanga gemeenschap. Satsang betekent dan ook "samen zijn in waarheid".

Deelnemersbijdrage: € 30,- Kom je met tweeën, betaal je samen € 50,-. Koffie en thee staan gedurende de hele middag voor je klaar en tijdens de inloop vanaf 12.30 uur ook een kop biologische soep. 

Inschrijven via een mailtje aan: kitivoatoutlook .com. Voor meer informatie bel of app naar Caren van Overdijk: 06-5324 0678 

Tijdens de Satsang zitten we op een stoel maar als je comfortabeler op een meditatiekussen zit, kan dat ook (beperkt beschikbaar op de locatie). Als je het fijn vindt je schoenen uit te doen, neem dan lekkere warme sokken of sloffen mee. Een dekentje kan ook fijn zijn, deze zijn beschikbaar op de locatie.

Over Yessica

Sinds 2017 faciliteert Yessica met Living Truth ontmoetingen in de traditie van Satsang, het Samen Zijn in, en onderzoeken van Waarheid. Haar pad van spiritueel ontwaken liep voornamelijk via Sri Nisargadatta Maharaj, Gangaji, en Mooji in de traditie van Sri Ramana Maharshi en Sri H.W.L. Poonja (beter bekend als Papaji), de bekende Indiase leermeesters in de traditie van non-dualiteit.

De unieke combinatie met vormen van trauma-heling zoals geleerd van Brandon Bays (The Journey) en Isaac Shapiro, ook leerlingen van Papaji, maken haar open avond meetings, helende (dag)workshops, weekend intensives en retraites een bijzondere variatie op traditionele Satsang. Zie voor meer informatie Yessica’s website: www.WealthyEmptiness.com

Over Nieuwetijdscentrum Kitivo

Vanaf de oprichting in 2014 is Nieuwetijdscentrum Kivito ontwikkeld tot een centrum met een breed aanbod aan trainingen, workshops, coaching en begeleiding. Naast het begeleiding van kinderen en tieners ligt de focus op volwassenen die Bewust Zijn en Bewustzijn verder willen ontwikkelen. Caren van Overdijk, oprichter en organisator van Nieuwetijdscentrum Kitivo, heeft zich ontwikkeld tot Nieuwetijdsexpert en is trainer, coach en spreker op dit brede vlak. Zij stelt zich met Kitivo ten doel aandacht te genereren voor de Nieuwe Tijd en alles wat deze tijd met zich brengt zodat iedereen vanuit Bewust Zijn en Bewustzijn, zijn Liefste Leven kan Leven.

Nieuwetijdscentrum Kitivo - www.kitivo.nl - Leef je Liefste Leven