Evenement 16-03-19 : Healing Satsang met Yessica


Healing Satsang met Yessica

Houder:
Nieuwetijdscentrum Kitivo - Caren van Overdijk met Yessica Alaya Sillekens
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 16 maart 2019
  Locatie:
Nieuwetijdscentrum Kitivo - Oirschot
Tijd:
13.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

kitivoatoutlook .com

Deze middag draait om JOU, om jou jóu te laten zijn en om weer bij je Zelf te komen. Een middag voor jezelf om je bij je Zelf te laten landen zodat je na afloop met een rustig en vredig gevoel naar huis gaat. Deze interactieve bijeenkomst maakt je bewust en geeft je inzichten om jouw stressvolle patronen te doorbreken. Het nodigt uit tot verstilling en te komen tot diepe innerlijke rust.

Zit je zo vaak in je hoofd, dat gedachten maar blijven tollen? Dat je er zelfs niet van kunt slapen? Ervaar je onrust en misschien wel stress?

In onze jachtige maatschappij, denken we zoveel, dat we soms vergeten dat we niet onze gedachten zijn! Vergeten we dat we meer zijn dan ratio en nemen we ons lichaam en onze gevoelens makkelijk voor lief.

Laat jij je leiden door de waan van de dag en vergeet je wie JIJ bent, wie je daadwerkelijk bent en wat je eigenlijk zelf wilt of nodig hebt?

Steeds meer mensen beseffen dat er meer is dan de dagelijkse beslommeringen die ons leven lijken op te willen slokken. Je kunt daardoor onrustig worden of juist heel veel energie verliezen zonder dat je beseft waaraan dat precies ligt. Jezelf verder ontwikkelen in bewustzijn en bewust Zijn, helpt je bij je Zelf te komen.

Yessica helpt je naar diepe ontspanning om vervolgens te ervaren wat er bij jou speelt, welke onrust zich aandient. Door dit, met begeleiding van Yessica, er te laten zijn en vervolgens te onderzoeken, kom je terug bij je Zelf en creëer je diepe innerlijke rust. Je komt weer bij je Authentieke Zelf.

In deze bijeenkomst maakt Yessica gebruik van geleide meditatie en interactieve Satsang healing. Het woord Satsang komt uit het Sanskriet: Sat is waarheid en Sanga gemeenschap. Satsang betekent dan ook "samen zijn in waarheid".
Er wordt gestart met een geleide meditatie waarbij Yessica’s warme en liefdevolle stem ieder tot rust en in diepe ontspanning brengt en de gelegenheid biedt naar binnen te keren. Na de meditatie is er een rustige overgang naar de mogelijkheid een thema dat bij jou speelt en de aandacht vraagt, in te brengen en uit te diepen. De healing die dit brengt, is ook voor de andere aanwezigen voelbaar en helend.

Over Yessica

Sinds 2017 faciliteert Yessica met Living Truth ontmoetingen in de traditie van Satsang, het Samen Zijn in, en onderzoeken van Waarheid. Haar pad van spiritueel ontwaken liep voornamelijk via Sri Nisargadatta Maharaj, Gangaji, en Mooji in de traditie van Sri Ramana Maharshi en Sri H.W.L. Poonja (beter bekend als Papaji), de bekende Indiase leermeesters in de traditie van non-dualiteit.

De unieke combinatie met vormen van trauma-heling zoals geleerd van Brandon Bays (The Journey) en Isaac Shapiro, ook leerlingen van Papaji, maken haar open avond meetings, helende (dag)workshops, weekend intensives en retraites een bijzondere variatie op traditionele Satsang. Zie voor meer informatie Yessica’s website: www.WealthyEmptiness.com