Evenement 27-10-19 : Op weg naar Heling, Salon en boekpresentatie over genezen op eigen kracht


Op weg naar Heling, Salon en boekpresentatie over genezen op eigen kracht

Houder:
Center for Human Emergence
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 27 oktober 2019
  Locatie:
Venwoude, Laage Vuursche
Tijd:
19.00 - 22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

hanskunnemanatgmail .com

Laat je het aan de reguliere geneeskunde over of zijn er ook andere paden naar heling?
Wat is er mogelijk? Wat zijn de grenzen?

In 2015 werd bij Hans Kunneman prostaatkanker geconstateerd. In plaats van de reguliere aanpak heeft hij een ander pad gekozen. Inmiddels is hij volkomen genezen zonder operatie of bestraling. 

Zijn bevindingen beschreef Hans in het boek Op weg naar Heling, waarvan hij het eerste exemplaar tijdens deze salon zal aanbieden aan Peter van der Vliet

In deze Salon deelt Hans een aantal van zijn bevindingen en buigen we ons, na zijn inleiding, gezamenlijk over het thema Genezen op eigen kracht.Wat is er mogelijk? Is de geest sterker dan materie of worden we bepaald door onze genen? Wat zijn de grenzen? Wanneer steek je je kop in het zand? Kun je het combineren met een reguliere behandeling?

“Het gaat er om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken”.

Hans laat ons in de Salon contactmaken met de rol van ons bewustzijn en het inzichtdat voor hemzelfde ommekeer bleek: liefde is de dragende kracht in het universum. 

“Waar je liefde niet kunt toelaten ontstaat disbalans. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Naarmate je oude pijnlagen ontdekt en weet te transformeren, maak je de weg vrij voor het zelf-herstellend vermogen van je lichaam”.

In het laatste deel van de avond onderzoeken we met elkaar ‘genezen op eigen kracht’ in een integraal perspectief.  Hiervoor maken we gebruik van frameworks als Spiral Dynamics Integral ( ‘SDi’) en het integrale kwadrant (‘AQAL’). Je bent ook zonder kennis hiervan van zeer welkom. Het is misschien handig dat je hierover leest voordat je naar de salon komt. Dat kan hier. En je kunt hier een ‘integrale tour’ nemen.