Evenement 28-03-19 : Groepshealing op afstand: Aarden van de nieuwetijdsenergie


Groepshealing op afstand: Aarden van de nieuwetijdsenergie

Houder:
Lea van der Eem Helder BewustZijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
donderdag, 28 maart 2019
  Locatie:
Op je eigen fijne plek (thuis)
Tijd:
20.00 - 20.45 u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

leaathelderbewustzijn .com

De healing ontvang je heerlijk vanaf je eigen fijne stoel. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten.

De healing brengt jou energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed: energie met een hoge trillingsfrequentie.

De healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie. De healing brengt jou verder op je pad, laat jouw bewustzijn groeien, verdiept de verbinding met jezelf en aardt jouw licht en wezensenergie. 

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.

 

Prijs: € 15,- .

Door: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider en Pionier in BewustZijn.

Aanmelden: Door op deze link te klikken kom je op een pagina waar je je online kan aanmelden voor deze healing.

 

Hoe gaat de healing: 

Op de dag van de healing maakt Lea een audio opname speciaal afgestemd op de energie van dat moment. Op 28 maart tussen 17 en 18 uur ontvang je deze opname via de mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren. Lea stemt zich opnieuw af en ondersteunt en geleidt de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."