Evenement 05-04-19 : Groepshealing op afstand: Verlicht je moeder zijn


Groepshealing op afstand: Verlicht je moeder zijn

Houder:
Lea van der Eem Helder BewustZijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
vrijdag, 5 april 2019
  Locatie:
Op je eigen fijne plek (thuis)
Tijd:
19.30 - 20.30 u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

leaathelderbewustzijn .com

Rondom het thema moeder-zijn liggen nog veel oude programmeringen opgeslagen. Met diepe sporen, gelegd door vele vrouwen èn mannen voor ons. Ondanks al het innerlijke werk dat wij hebben verricht, dragen wij hier nog meer van mee, dan wij ons vaak bewust zijn. Het idee eerst voor anderen te moeten zorgen, meegaand en flexibel moeten zijn, een goede moeder willen zijn, denken altijd beschikbaar te moeten zijn, je best doen, teveel geven, je grenzen over laten gaan, gevoelens van onzekerheid en schuld zijn thema's die elke gevoelige moeder wel kent.

We leven in een tijd waarin alle oude waarheden en patronen in ons bewustzijn komen. Steeds meer zien wij door de sluiers heen en krijgen we de mogelijkheid door onze eigen ogen te kijken, vanuit verbinding met een hogere waarheid. 

Ook de oude energie die nog verbonden is aan moeder-zijn, energie die ons beperkt, klein en gevangen houdt, en die diep in onze cellen en energie ligt opgeslagen, mag worden opgeruimd. We mogen loskomen uit de oude patronen, inclusief de slachtofferenergie. Alles wat ons niet langer dient en wat niet past binnen onze hogere waarheid, mag worden losgelaten. Dit gaat stapje voor stapje, steeds een laagje dieper.

Het is tijd om nieuwe wegen te ontdekken èn bewandelen als moeder en nieuwe waarheden rondom moeder-zijn te activeren. Waarheden met een ruimer bewustzijn en meer licht, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen bevattend. In de nieuwe tijd mogen we onszelf zijn, met al ons licht, ook als moeder!

Tijdens de healing laten we oude energie rondom moeder-zijn los en verwelkomen we samen de moeder - in - de - nieuwe - tijd energie.

 

Wil je deelnemen aan deze healing? Door op deze link te klikken kan je je online aanmelden.

 

Hoe gaat de healing?

Vrijdag 5 april maakt Lea een audio opname speciaal voor deze healing. Tussen 17 en 18 ontvang je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

Op vrijdag 5 april om 19.30 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname. Lea stemt zich opnieuw af en ondersteunt en geleidt de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De opname geeft jou toegang tot de helende energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil.

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

"De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nog eens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van los trillen rondom mijn romp en bekken." 

 "Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "