Evenement 19-02-22 : Cacao Ceremonie 5D Light Body Activatie/Drum Magic


Cacao Ceremonie 5D Light Body Activatie/Drum Magic

Houder:
Healtobefree
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 19 februari 2022
  Locatie:
Boerderij het Derde Erf Soest
Tijd:
14:00 tot 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 49,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathealtobefree .com

Nadat wij de ceremoniële cacao hebben gedronken, gaan we in meditatie. om op een diep niveau healing te ontvangen.
Gooi alles maar van je af tijdens deze ceremonie. Durf jij je helemaal te geven in de meditaties? Ga mee op reis de diepte in van de ziel en open je hart.
 
Angelique van Angel Hand,s mag jullie begeleiden met haar power of love Sjamaanse drum, deze drum neemt je mee op jouw unieke zielenreis.
Samen met de klanken, en trillingen van evt. zang ,klankschaal ,lichttaal, koshi,s (aarde ,lucht ,water, vuur) ,wolvenzang ,sprit fluit. En de prachtige magische handpan, die jou ook meeneemt, in alle rust.
Met zijn zachte klanken.Alles mag er zijn, op dat moment.
Voel en ervaar deze mooie drum, handpan, klanken en trillingen tijdens de ceremonie. Na afloop krijg je ook nog een engelboodschap mee, mocht je dat willen. De ceremonie is gevuld met de energie van onvoorwaardelijke liefde. We worden geholpen door talrijk van verschillende lichtwezens uit vele dimensies en planeten. We gebruiken licht taal (light language) en zang om de lichtcodes die iedereen bij zich draagt te activeren. Geef je over en vertrouw dat het goed is.
Tijdens de ceremonie gaan we jullie 5D light body activeren, zodat jullie weer verbonden zijn met de energie stroom van informatie, in licht en liefde.
 
Ikzelf begeleid liefdevol ,in al jullie meditaties die jullie mogen ontvangen.
En ondersteun jullie met de 5D body activatie en ademhaling.
Ook samen met lichttaal en zang begeleid ik jullie professioneel in jullie reis, die ieder op zijn eigen manier mag beleven. Ben jij er klaar voor? We kunnen er veel woorden aan wijden maar het is het ervaren van deze energieën, wat echt belangrijk is. De cacao opent je kanalen en je hart chakra, we gaan de pijnappelklier activeren met speciale ademhaling technieken, zodat we de meditatie veel dieper gaan ervaren. Het beste is om op een niet al te volle maag te komen zodat je de cacao sneller kunt opnemen.
Ga ook mee op zielenreis, en ervaar je eigen zijn.
 
Parkeren kan gratis naast het terrein.
Zelf een dekentje en een kussentje meenemen is wel handig.
Matjes zijn wel al aanwezig.
Aanmelden kan via infoathealtobefree .com