Evenement 09-02-20 : Winterbeurs Soest (GroeienOntdekking III)


Winterbeurs Soest (Groei&Ontdekking III)

Houder:
Healtobefree
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 9 februari 2020
  Locatie:
StayOkay Hostel
Tijd:
12:00 tot 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0
  Website:
Categorie:
beurzen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathealtobefree .com

Winter beurs in Soest. 

Het leuke is dat de eerste 33 personen een gratis goodie bag mogen ontvangen!!! Dus als je nieuwsgierig bent, kom dan om 12 uur even binnen wandelen.
De 3rde editie van Groei&Ontdekking is dit keer op een andere locatie:
Stay Okay Hostel.
Bosstraat 16 3766 AG Soest

De winterperiode, is vaak de periode dat we juist weer naar binnen keren. Daarom vond ik het fijn om ook in februari nog een spirituele beurs te organiseren. Het beloofd weer heel bijzonder te worden. En ik voel mij ook heel dankbaar, als ik naar de lijst van de beurs standhouders kijk. Kom ook de warmte op zoeken bij ons binnen. En kom kijken wat de variëteit van collega's allemaal voor jou kunnen betekenen.

Wat is er allemaal te doen?
Access bars, psychometrie, kristal healing, bijenwas readingen, coaching, ( voet, hand) massages, verkoop van bijzondere aura sprays en etherische oliën. Trance healing, reiki, medium consulten, kaartleggingen.,verkoop van orgonites, breath work, 5D healing en nog veel meer!

Lezingen:
Orb's revolutie - Dhr Jaap 12:30 tot 14:00
Tijdens de lezing worden er hele bijzondere foto's van orb's getoond, foto's die je nog niet eerder hebt gezien. Laat je verrassen door deze wonderbaarlijke foto's en verhalen.

Kanker en dankbaarheid - Derya 16:00 - 17:00
Voor velen een zwaarder onderwerp. De lezing word verzorgd door Derya. Ze heeft de processen zelf allemaal doorlopen, wat doet deze ziekte met je, en de omgeving. Een mooie lezing waar ze zichzelf kwetsbaar opstelt, en haar ervaringen durft te delen. Ze wil laten zien, dat iets ellendig ook iets moois kan brengen.

Workshops:

Gold-healing aanvullend met engelenkaart met spontane waarneming. - Annelies 12:15 tot 13:15
PRI Workshop - Henny 13:30 tot 14:30
Groeps- sessie psychometrie - Dinant
Neem een voorwerp mee, van je dierbare als je daar een reading over wilt door Dinant. Hij staat daarnaast ook zelf op de beurs. 15:00 - 16:00
Energie voelen - Sunita 14:00-15:00
In de middag hebben we ook nog een mooie klankschaalconcert. 14:45 tot 16:45

Parkeren kan op het terrein voor het hostel. En voor deze gelegenheid kun je ook aan de overkant parkeren bij Bij het kinderdagverblijf De Blauwe Vogel
Of kom lekker op de fiets.
Vanaf Station Soest zuid is het 10 minuutjes lopen.