Evenement 13-10-19 : Beurs GroeienOntdekking!


Beurs Groei&Ontdekking!

Houder:
Healtobefree
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 13 oktober 2019
  Locatie:
Wijkcentrum Het klokhuis
Tijd:
12:00 - 17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ Gratis entree
  Website:
Categorie:
beurzen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathealtobefree .com

Deze dag staat in het teken van de groei en de ontdekking van je innerlijke zelf! Er zijn zoveel stukken in onszelf, dat aangeraakt mag worden. Stukken waar we vaak niet bewust van zijn, tot we op een gegeven moment steeds tegen dezelfde stukken aanlopen.

Hoe mooi is het om op deze beurs, een kijkje te nemen en deze stukken door middel van een sessie of een workshop wel onder ogen durft te komen.
Vaak als we die stukken opruimen kunnen we verder om daarna nog grotere stappen zetten.
We willen niets liever dan vrij zijn. En dat komt allemaal vanuit ons zelf. Vrijheid is een staat van zijn.
In die staat flowed het leven, omdat je dan je hart volgt. Je hart weet altijd de weg. Het hoofd mag in dienst gaan staan van het hart. Samenwerkend. Zodat we weer dansend door het leven kan gaan. Obstakels kun je dan gaan zien als een avontuur.
Dat is wat het leven is. Een avontuur, jij bepaald hoe je deze avontuur aangaat. Je hebt niet altijd controle over wat er om je heen gebeurd, maar je hebt altijd controle hoe jij reageert op een situatie. Wees je authentieke zelf!
Samen met al de mooie collega's op de beurs kunnen we wat moois gaan neerzetten, jij bent het middelpunt deze dag.

Er is zoveel te doen op deze dag.
Workshops ( details volgen)
Massages, werken met kristallen, verschillende manieren van healing, Yoga. Kaartleggingen. Handmassage, Voetmassage. Etherische oliën. Acces Bars. Tarot. Reiki. Intuïtief coaching. Innerlijke kind werk. Aura voelen. Medium consulten. Handlezen. Licht-taal. En noem maar op!

With love,
Rowena