Evenement 20-04-19 : Meditatie Healing middag


Meditatie Healing middag

Houder:
Healtobefree
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 20 april 2019
  Locatie:
Vlinderhuys Amersfoort
Tijd:
13:30 tot 16:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathealtobefree .com

Healing meditatie middag.

Deze middag zal ik jullie in een meditatie begeleiden en maken we een reis door ons hart. Het hart heeft ons veel te vertellen. Blokkades die mogen verdwijnen, maar ook onze dromen en wensen komen vanuit het hart. Zou het niet geweldig zijn om vrij te zijn van deze blokkades en met vertrouwen vanuit het hart weer te gaan leven. 2019 is een mooie start om weer echt te gaan leven. Tijdens de healing zal er stuk light language gesproken worden. Het is een taal die vanuit het hart komt. Een taal vanuit de ziel met een geschiedenis van healing. Deze taal heeft zich al meerdere keren bewezen dat het krachtig is, vol licht. Luister met je hart, probeer het niet met je hoofd te begrijpen.

Deze middag geef ik vanuit mijn hart en ziel. Ik werk samen met een team mooie lichtwezens die ons graag willen helpen. Helpen om de beste versie van onszelf te worden. Geef je deze middag over aan de healing en het universum vangt je op.

With love,

Rowena

Datum: Zaterdagmiddag 20-04-2019 

Deze middag werken we met het hart, je gidsen zullen deze meditatie avond zeker ook voorbij komen. Het is kan een mooi vervolg zijn van de vorige avonden, waar we bijna hetzelfde doen maar toch in verschillende lagen en meditates aan de slag gaan. 

Tijd: 13:30. Welkom vanaf 13:00. Eventueel uitloop tot 16:30

Kosten: € 25,- 

(Mag via een factuur of contant betaald worden)

Zelf meebrengen:

Een dekentje/slaapzak en een kussen, zodat je comfortabel en warm ligt.

Er zullen yoga matjes aanwezig zijn om op te liggen.

Thee is aanwezig.

Ik hoop jullie dan te zien!

Aanmelden kan via infoathealtobefree .com Rowena van Elck