Evenement 17-05-19 : Aandachtig wandelen


Aandachtig wandelen

Houder:
Allesdraaitomjou!
  Provincie:
Friesland
Datum:
vrijdag, 17 mei 2019
  Locatie:
Houtlaan 12, Drachten
Tijd:
20.00-21.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

h .isseltatupcmail .nl

Aandachtig wandelen

Onze wereld draait snel, door de ‘communicatie-druk’ wordt er steeds meer en steeds sneller een reactie van ons verwacht. Wij zijn druk in ons hoofd met wat er allemaal moet gebeuren, daarom zijn wij vaak niet meer ‘hier’. Tijdens deze avond leren wij ervaren dat ‘hier’ zijn heerlijk is. Je voelt je lijf weer verbinding met jezelf maken en alles gaat weer stromen. Je komt weer tot leven!

Vrijdag 17 mei
20.00-21.30 uur
Houtlaan 12 Drachten
toegang: 17,50
Svp aanmelden

Alles draait om jou! - begeleid door Polyenergetisch Coach Humphrey Isselt


Jij leeft, jij denkt, jij voelt en jij beweegt in een wereld die voortdurend om jou heen ‘draait’. Die wereld vraagt jouw aandacht. Wanneer geef jij volledige aandacht aan jezelf? 
Drie thema avonden en een thema dag in de week gericht op de aandacht die jij aan jouw lijf, jouw gedachten, jouw gevoel en aan jouw beweging geeft: Wees erbij want, “Alles draait om jou!”

Body & Soul


De interactieve bijeenkomsten zijn gericht op wat jou beweegt, dus lichaam en geest. Nooit prestatie gericht, maar altijd praktisch en actiegericht. Je bent toch ook trots op jouw Body & Soul? Kom daarom zo veel je wilt en zo vaak je kunt naar ‘Alles draait om jou’, zodat jij er beter van wordt!

Humphrey Isselt


De bijeenkomsten worden geleid door Humphrey Isselt. Humphrey is een veelzijdig mens met meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van levensprocessen en bedrijfsprocessen waarbij de mens centraal staat. Enkele ervaringsgebieden zijn: Polyenergetisch Coach, Integraal Coach, Trager Practitioner, Life-Coach, Organisatieadviseur, Management consultant, Auteur en Kunstenaar. Die gebieden lijken uiteenlopend, echter omdat het altijd om de mens en het leven gaat is waar men zich daarin bevindt (functie, relatie, levenspad etc) niet van onderscheidend belang. De verbindende factor is altijd het 'hoe' de beschikbare energie (mens en middelen) wordt ingeschat en in het juiste verband wordt ingezet.

Alles bestaat uit energie, wat energie voor leven en beleven essentieel maakt. Alle bijeenkomsten hebben daarom het inschatten en inzetten van jouw 'energie' als gemeenschappelijke factor. Voor het begrijpen en juist gebruiken van jouw energie ben je bij "Alles draait om Jou!" in goede handen. Tot ziens!