Evenement 23-05-19 : klankschalenconcert


klankschalenconcert

Houder:
Yogacentrum Yanara
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 23 mei 2019
  Locatie:
Yogacentrum Yanara Oudenbosch
Tijd:
19.30-20.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 12,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatyogacentrumyanara .nl

Klank is trilling. Alles is een trilling.
Tijdens een klankconcert worden klankschalen, gongen, oceandrum, sjamanentrommel en andere instrumenten gebruikt om jou tot je innerlijke stilte te brengen (dit kan een concert zijn met alleen klankschalen, alleen gongen of een combinatie van klankschalen, gongen en andere instrumenten).
Aangezien ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat en klanken via water voort resoneren zorgen de trillingen van de instrumenten er voor dat iedere cel in het lichaam mee gaat resoneren. De cellen worden op een harmonieuze manier in balans gebracht. Ieder lichaam heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Wanneer er in het lichaam een blokkade zit is daar de trillingsfrequentie lager. Doordat de klankschalen en andere instrumenten het lichaam in trilling brengen kan het gebeuren dat blokkades los getrild mogen worden en de lichaamsfrequentie meer in balans komt.
Door de helende klanken helemaal toe te laten, te luisteren naar de klanken en naar de stilte tussen de klanken, kom je in een steeds diepere staat van onstpanning, op zowel lichamelijk, geestelijk als zielsniveau.
Een klankconcert kan liggend of zittend plaatsvinden.
Een klankconcert is minder geschikt voor mensen met een ernstige vorm van epilepsie die daar geen medicijnen voor slikken.