Evenement 06-04-19 : Relax to the Max


Relax to the Max

Houder:
Hoi • Home of intuition - leven zonder stress • Adempauze Studio
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zaterdag, 6 april 2019
  Locatie:
Hoi - Deventer / Wesepe
Tijd:
10.00 uur - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 59,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

martijnathoi .nl

• Klankschalen, adem en mooie meditaties
• Ontspannende en verdiepende relaxdag
• Heerlijke dag om in je kracht te staan

Een heerlijke relax-dag om even helemaal op adem te komen, even bij jezelf stil te staan en alles los te laten. Puur genieten van echte aandacht en innerlijke rust.

Een heerlijk en compleet relax-programma

Een cadeautje aan jezelf, deze ‘relax to the max’ dag. Bijvoorbeeld omdat je even stil wilt staan bij jezelf. Of omdat je wilt kennismaken met meditatie, klankschalen of ademwerk. Of gewoon, omdat je het jezelf gunt. Een heerlijk programma, een lekkere lunch en alle tijd voor jezelf. Meld je aan, je hebt het verdiend.
 

6 april 2019: Relax to the max

9.30 - Inloop
10.00 - Opening
innerlijk • ontspannen • verdieping

Lunchpauze
integratie • relaxen • verbinding
16.00 - Einde

Alle sessies zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. Ervaring met mediteren of ademwerk is in het geheel niet nodig.

Een heerlijke dag met een intens relaxt programma om in je kracht te staan en vanuit je hart te leven. Verdiepend en ontspannend, een cadeautje voor jezelf. Meld je nu aan.

Een cadeautje aan jezelf met heerlijke klankschalen, verdiepende meditaties en pure ademkracht. Er is een eenvoudige maar lekkere biologische lunch en natuurlijk heel veel tijd voor jou. Even echt op adem komen, diep ontspannen en van je innerlijke rust genieten? Doe dan mee en schrijf je in, ervaring is niet nodig.

Wie zijn wij?

Wij zijn Helga Bonsink en Martijn de Kreek van Hoi en Gerri Hansman van AdempauzeStudio. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar, Helga is opgeleid tot klankherapeute aan de Peter Hess Academy en Gerri is trainer Emotioneel Lichaamswerk en Heart-Q gecertificeerd ademcoach. Samen brengen we een heerlijke relax-dag met maximale ontspanning.

De locatie

Onze studio ligt op een prachtige locatie in het buitengebied van Deventer Wesepe. Goed verborgen vanaf de weg en midden in de stilte vind je hier alle rust en ongekende mogelijkheden.Vanuit de studio kijk je ver weg over de weilanden. Daarnaast maken we ook dankbaar gebruik van het eigen bos.

Weth. M. van Doorninckweg 6
8124 PJ Wesepe 0570 530 567
martijnathoi .nl">> Stuur een email