Evenement 22-02-20 : Klank Cirkel Healing Medtitatie


Klank Cirkel Healing Medtitatie

Houder:
Christallin - Maggie Tahalele
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 22 februari 2020
  Locatie:
Amersfoort
Tijd:
13:00 tot 16:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

christallin33atgmail .com

22 februari is de laatste Engelen portaaldag van de 3 portaaldagen in februari 2020.

Dagcode 22.2.22 / getal 10,  staat voor Nieuw Begin ofwel Nieuwe Fase.

In de huidige tijd gaat het niet meer om de verhalen maar om het 'gevoel'. Emoties die als repeterende plaat innerlijk in ons doorwerken roepen onze aandacht en dienen we uit te werken. Via Adem, Klanken en Stilte mogen we op diepere lagen helen voorbij woorden en gedachten. Het helende proces werkt zowel in het verleden als in de toekomst, individueel als in het collectef.

We laten ons leiden door de intelligentie en de wijsheid van de klank-frequenties en  onze hogere Zelf die een ieder begeleidt tijdens de meditaties in datgene wat nodig is in dat moment op alle lagen van persoonlijke bewustzijn.

De meditaties worden geleidt met zelfgemaakte klankschalen, klankbuis, klankbel en cimbalen. Alle klanken zijn gemaakt vanuit een thema en intentie. Tijdens het werkproces ben ik door verschillende lagen van desbetreffende thema gegaan. Doorheen het proces zijn de klanken en frequenties ontstaan in samenwerking met natuurwezens, elementalen, Lichtwezens en families van Licht. Deze klanken hebben een diepere werking op celniveau en maken informaties binnenin jezelf vrij die je nodig hebt voor je persoonlijke bewustzijnsontwikkeling.

Op deze dag geven wij aandacht aan onze onderbuik, 2e chakra. Het gebied van het onderbewuste en opslag van onverwerkte emoties. Het is ook het gebied waar het goddelijke innerlijke kind verblijft die onbevangenheid en puurheid in zich draagt.

Onze aandacht gaat ook uit naar de energetische Godin van Aarde. Als bevestiging kwam een artikel voorbij met de titel 'De Ziel van Moeder Aarde is weer wakker..'.

De meditatie in onder begeleiding van Maggie Tahalele

Groepsgrootte: max. 8 personen

Locatie: Amersfoort

Eigen bijdragen € 35 inclusief consumpties

Meenemen: pen en schrift, extra warme sokken/pantoffels, vest of warme omslagdoek.

Voor info en deelname: 06 25558488 en christallin33atgmail .com