Evenement 30-06-19 : In de ontmoeting en de boodschap van Dolfijnen en Walvissen


In de ontmoeting en de boodschap van Dolfijnen en Walvissen

Houder:
Christallin Maggie Tahalele
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 30 juni 2019
  Locatie:
Het Koetshuis Randenbroek Amersfoort
Tijd:
13.00 tot 17.00 uur: inloop 12.:30 uur
  Google Maps:

Heiligenbergerweg 119, 3816 AJ, Amersfoort

Bijdrage:
€ 35 incl. consumpties en hand-out
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

christallin33atgmail .com

In deze workshop/interactieve lezing neem ik je mee in die 'stille' momenten van mijn inwijdingen van de Cetaceanan die ik zowel in de Atlantische Oceaan als in de Stille Oceaan mocht ondergaan. Ik werk vanuit het Oceanische Veld, het element Water als informatiedragere en geheugen van Water.

De dolfijnen en walvissen zijn recordkeeers, hoeders van de geschiedenis van planeet Aarde. Zij beschikken over kosmische telepathische communicatie tussen Aarde en onze Melkwegstelsel. Zij behoren tot een van de oudste energieën van de Aarde. Zij leggen energetische contacten aan met mensen om ons eraan te herinneren over onze relaties en samenwerking uit lang vervlogen tijden.

Jaren terug verschenen voor mij de walvissen met de boodschap dat zij planeet Aarde zullen verlaten. Inmiddel komen vele berichten voorbij over aangespoelde dolfijnen, walvissen, zeeschildpadden en vele andere zeedieren, met de dood als gevolg.

En voel ik mij geroepen de diepere betekenis van hun boodschap onder de aandacht te brengen ter ondersteuning van het bewustzijnsproces zowel voor het individu als collectief.

We maken ook kennis met Ho'oponopono, de hawaiiaanse Healing methode, de werking van de Violette Vlam en een hart-activatie van het Drie-voudige Vlam , de goddelijke vonk, ook wel het Christusvlam en Vrijheidsvlam genoemd,

De geleide meditaties worden ondersteund met mijn zelfgemaakte klankschalen, klankbuis en cimbalen die elk in frequentie zijn van een specifieke thema.

Voel je 'geroepen' en voel je 'welkom'...

Aanmelden via: christallin33atgmail .com