Evenement 31-03-19 : Kies Opnieuw, de 6 stappen naar vrijheid!


Kies Opnieuw, de 6 stappen naar vrijheid!

Houder:
Peter Winteraeken en Maggie Tahalele
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 31 maart 2019 - zondag, 28 april 2019
  Locatie:
Het Koetshuis Randenbroek Amersfoort
Tijd:
10:00 tot 17:30 uur
  Google Maps:

Heiligenbergerweg 119, 3816 AJ, Amersfoort

Bijdrage:
€ 150 = 2-Trainingsdagen
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

peteratpeterwinteraeken .nl

2-daagse Training 'Kies Opnieuw, de 6 stappen naar vrijdheid!

- de methode van Diederik Wolsak (Choose Again)

zondag 31 maart en zondag 28 april, 2019

We zijn gewend om in patronen te denken en dat lijken 'vaststaande feiten'. We zijn vergeten dat deze gedachten en patronen niet de waarheid vormen. En met deze onbewuste gedachten en patronen als basis, maken we elk moment van de dag - veelal - onbewuste keuzes. Met vaak onnodig lijden en ongehagen tot gevolg. Door bewust stil te staan bij wat we voelen, worden we ons bewust dat gedachten deze gevoelens veroorzaken. Zo ontdekken we de vaak onbewuste kernovertuigingen, die de oorzaak ijn van elk ongemak die wij ervaren. Beperkende kernovertuigingen die een leven in volheid - je geboorterecht - verhinderen. We transformeren deze kern-overtuigingen door ze eerst te ontdekken, te zien. Vervolgends worden deze doorzien. Door dit bewuste proces zijn wij elk moment in staat, gericht nieuwe keuzes te maken.

Wat doen we tijdens de 2-daagse training?

Tijdens de training maken wij kennis met 'De 6 stappen naar vrijheid' van Diederik Wolsak, grondlegger van dit vergevingsproces. Het is een uitermate eenvoudig, doch radicaal vergevingsproces om innerlijke vrede te (her)vinden. Naast tekst en uitleg van de 6 stappen, staat vooral het veelvuldig praktisch oefenen van deze stappen centraal. Het proces is een effectieve manier om aan onze kernovertuigingen te werken. Waardoor we over de 'tools' beschikken om onze gebruikelijke dagelijkse gemoedstoestand volledig te transformeren: van onvrede/conflict naar meer vrede/harmonie in je leven. Het bijzondere zit in de eenvoud van deze 6 stappen. En in de ervaring dat het werkt.

Hoe?

Door te werken aan het transformeren van onze kernovertuigingen: degene die wij denke te zijn. In onze kindertijd heeft ieder van ons een setje kernovertuigingen zich eigen gemaakt. We ontdekken dat de oorzaak van onze onvrede, niet tot stand wordt gebracht door iets of iets buiten ons. Dat is goed nieuws! Het betekent het heft - volledig voor de volle 100% in eigen hand nemen. Dit stopt verwijt en beschuldiging.

Doordat we intensief met deze 6 stppen oefenen wordt dit proces verdiept en maken we ons deze stappen eigen in het dagelijks leven. We zijn daardoor bezig ons leven, onze relaties en de relatie met ons zelf blijvend te veranderen. Dat geeft keuzemogelijkheden en vrijheid!

Voor wie?

Voor iedereen die niet langer slachtoffer wil zijn en 100% verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar leven. Voor iedereen die een praktische toepassing van radicale vergeving wil leren. En de vreugdevolle effecten ervan wil ervaren tijdens het dagelijks leven.

Kortom iederen is Welkom!

 De 2-Trainingsdagen worden geleid door Peter Winteraeken 

Begeleider | Trainer | Coach | Praktijk voor Bewust Zijn