Evenement 25-07-20 : Touch drawing - beelden van de ziel


Touch drawing - beelden van de ziel

Houder:
Atelier Veer
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 25 juli 2020
  Locatie:
De Verbindende Factor in Nuenen (Eindhoven)
Tijd:
10.00 tot 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€89,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

atelierveeratgmail .com

Een kunstzinnige reis naar binnen maken, de beelden van jouw ziel laten spreken. Soms helder zichtbaar, soms nog verborgen en langzaam ontsluierend. 
 
Met touch drawing rol je olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.
 
De workshop is vooral een innerlijke reis, een onderzoek in jezelf. Het is een manier van je authenticiteit ontdekken, van spelen en je laten verwonderen door wat je handen creëren. 
We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een 'mooi' resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.
 
 
Praktisch:
 
Datum: zaterdag 25 juli
Tijd van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur
Locatie: De Verbindende Factor in Nuenen
Begeleiding: Vera Spiero
Deelnameprijs: €89,- incl. alle materialen, koffie, thee, lekkers en een lunch. 
 
Betreft het coronavirus: Het atelier waar we werken is groot. Iedereen heeft een eigen tafel om aan te werken. Tussen de tafels zit ruim voldoende afstand. 
Ik reken geen annuleringskosten wanneer je je lastminute moet afmelden omdat je niet helemaal fit voelt.