Evenement 12-03-20 : Spelen met de Dood


Spelen met de Dood

Houder:
Vera Spiero en Lily Schuimer
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 12 maart 2020
  Locatie:
De Verbindende Factor in Nuenen (Eindhoven)
Tijd:
10.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 115,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

atelierveeratgmail .com

Wat is de dood voor jou? Wie is de dood voor jou? Durf je de dood te leven? 

Een dag over zijn met rouw, verlies tijdens je leven en je durven te verliezen aan het leven. Een dagen over sterven en transformatie. Het sterven in het leven en het sterven aan de dood.

Hoe beweeg jij je tussen al die lagen en sluiers? Wat is de beweging van jouw ziel?
Hoe laat je los? En hoe houd je vast? Durf je te vertrouwen dat ieder sterven ook weer een geboorte is? En er bij iedere geboorte ook iets vrijgegeven wordt?

We gaan spelen met het thema dood en sterven. Een thema wat in ieder z’n leven voorkomt. Een thema waar we vaak liever niet over praten of bij stilstaan, omdat het zo rauw en pijnlijk kan zijn. Maar betekenis geven aan de dood en aan sterven, is ook betekenis geven aan het leven. Door de dood te omarmen, omarm je ook het leven. Wie werkelijk de dood in haar ogen durft te kijken, heeft het leven lief.

We werken met sharing, dans, beweging en kunstzinnig. Met onze handen, hart en ziel. Vanuit het lichaam, in beweging en creatie.

Zowel Lily als Vera kennen de dood van dichtbij. We werken beiden vanuit een grote passie voor de liefde en de diepte van het leven. Speels. Creatief. Vanuit zachtheid en verstilling.

Enige noot vooraf: Pas op, Spelen met de dood zou je wel eens heel levend kunnen maken!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar atelierveeratgmail .com
Heb je nog verdere vragen neem gerust contact op met Vera Spiero atelierveeratgmail .com of met Lily Schuimer mailatlilyschuimer .nl