Evenement 09-11-19 : Een weg naar Gezondheid! - Informatieve lezing


Een weg naar Gezondheid! - Informatieve lezing

Houder:
Bruno Gröning Vriendenkring
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 9 november 2019
  Locatie:
Wijkcentrum ’t Stekske, Venray
Tijd:
10.30-12.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
Gratis, o.b.v. vrijwillige gift
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

netherlandsatbruno-groening .org

Een weg naar gezondheid – documentaire en lezing

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten – voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, toont de indrukwekkende documentaire “Het fenomeen van de genezing – de wereldwijde activiteiten van de Bruno Gröning Vriendenkring”. De documentaire draait op zaterdag 2 november 2019 van 11.00 tot circa 17.00 uur (incl. 2 pauzes) in Wijkcentrum ’t Stekske Landweert, Kruidenlaan 161, 5803 BV Venray (ingang parkeerplaats aan navigatieadres Pastinaak 34-40).   De toegang is gratis, een gift is welkom. Meer informatie en reserveren via 077-3663379/06-24354254  of via www.bruno-groening-film.org

Op dezelfde locatie vindt op zaterdag 9 november 2019 een informatieve lezing plaats over het thema “Een weg naar gezondheid – hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning”.De lezing begint om 10.30 uur en is gratis toegankelijk, een gift is welkom. Tevens zijn er informatieve lezingen op donderdag 7 november 2019 om 19.30 uur in Muspelheim, Vastenavondkampstraat 73, 5922 AT Venlo-Blerick en op maandag 11 november 2019 om 19.30 uur in Trefcentrum ‘de Soos’ , Pastoor Ramakersstraat 5, 6042 KG Roermond.

Een weg naar gezondheid

Veel mensen zijn zoekende, zoekende naar gezondheid, naar een weg om te worden verlost van hun pijn, ellende, nood, ziekte. De reguliere geneeskunde staat vaak met lege handen. Hoewel artsen naar beste kunnen handelen, moeten ze vaak tegen hun patiënten zeggen: "Er is niets meer aan te doen” of “U moet er mee leren leven". Uitspraken die mensen tot wanhoop drijven, die hen vertwijfeld doen zoeken naar iets wat hen kan helpen: een andere weg naar gezondheid. Gelukkig bestaan er andere wegen. Eén daarvan is deze: wereldwijd vinden al veel jaren genezingen plaats langs geestelijke weg, door de leer van een man, genaamd Bruno Gröning.

Bruno Gröning (1906-1959)

Hij was een eenvoudige man, geen arts, geen academicus. Hij beschikte over een intuïtief weten van de levenskracht en hoe de mens zich ermee kan verbinden en deze in zich kan opnemen. Dit weten heeft tot op heden talloze mensen geholpen, die vertellen over opnieuw verkregen gezondheid, innerlijke vrijheid, lichtheid en levensvreugde. Wat in de jaren ‘50 met Bruno Gröning begon, heeft zich tot een wereldomvattende Vriendenkring ontwikkeld, die in meer dan 130 landen ten behoeve van het algemeen belang werkzaam is en intussen wereldwijd één van de grootste verenigingen voor genezing langs geestelijke weg. Deze internationale gemeenschap is boven-confessioneel en wordt uitsluitend gedragen door vrijwillige giften en onbezoldigde werkzaamheden.

Genezingen

Binnen de Bruno Gröning-Vriendenkring wordt nog steeds verteld over vele genezingen die er gebeuren – ook van zogenaamde ongeneeslijke ziekten. In een Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep onderzoeken en documenteren artsen en andere mensen met een medisch beroep de succesberichten. Naast genezingen van ziekten vertellen veel vrienden ook over genezingen van verslaving of over hulp in de meest verschillende levenscrises, noodsituaties of na het toeslaan van het noodlot. Maar de genezingen hebben niets met behandeling of therapie te maken. Ze gebeuren langs geestelijke weg, doordat de mens weer het geloof in de eigen gezondheid opneemt en zich zo voor het werken van de goddelijke genees- en levenskracht opent.

Bruno Gröning zei: "Tegen te houden is het niet. In de hele wereld zal de genezing zich voltrekken."

Voor meer informatie: telefoon 06-24354254, e-mail: netherlands@bruno-groening.org

www.bruno-groening.org - www.bruno-groening-film.org - www.youtube.com/user/BrunoGroening

U bent van harte welkom!