Evenement 25-05-19 : Familieopstellingen zaterdag 25 mei Utrecht


Familieopstellingen zaterdag 25 mei Utrecht

Houder:
Jolanda Marks & James Smith
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 25 mei 2019
  Locatie:
Utrecht centrum
Tijd:
10.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30 / € 80
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatjamessmith .nl

Op zaterdag 25 mei a.s. organiseren Jolanda & James weer een hele dag familieopstellingen. Dit keer op tournee in Utrecht, op een plek in het hart van de stad bij Ruimte voor Aandacht. 

In een familieopstelling maakt de vraagsteller een opstelling van een onderdeel van zijn of haar leven waarmee hij/zij worstelt (familie, relatie, groep, symptoom). Het uitgangspunt is altijd een persoonlijke vraag. De vraagsteller kiest een representant voor iedereen die bij het probleem betrokken is (bijv. vader, moeder, broer). Deze worden door de vraagsteller volgens zijn/haar innerlijke beeld en gevoel in relatie tot elkaar in de ruimte geplaatst. Het magische is dat de representanten op hun beurt en op hun plaats toegang hebben tot de gevoelens en waarnemingen van de personen die zij representeren. De begeleider werkt in afstemming met de representanten om een goede oplossing voor het probleem te vinden zodat de natuurlijke stroom van liefde weer op gang kan komen (naar Bert Hellinger).

Wil je deelnemen, dan kan dat op 3 manieren:
- door zelf je vraag in te brengen (cliënt).
- door je op te geven als representant voor opstellingen van anderen (representant/stand-in).
- als getuige van de opstellingen.

Wanneer: zaterdag 25 mei 2019 
Waar: Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht 
Tijd: 10.00 - 17.00 uur, inclusief eenvoudige lunch (inloop vanaf 9.30 uur)

De kosten voor een opstelling bedragen €80,- per persoon. Wil je als representant en/of getuige deelnemen dan betaal je €30,-. Koop een kaartje via de bovenstaande link (zie website) en bevestig daarmee je deelname.

Achtergrond begeleiders
Hun passie om mensen te laten groeien door meer inzicht in zichzelf en het grotere geheel te krijgen, bracht Jolanda & James samen voor het begeleiden van familieopstellingen.

Jolanda is psycholoog en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam. Systemisch werk gebruikt zij als aanvulling in haar therapie, vaak met verrassende resultaten.

James is als adviseur/trainer verbonden aan een jongerencommunicatiebureau en daarnaast coacht hij clienten bij hun ontwikkeling en uitdagingen in werk en leven door middel van systemisch werken.