Evenement 20-02-19 : Familieopstellingen woensdagavond 20 februari 2019 in Amsterdam


Familieopstellingen woensdagavond 20 februari 2019 in Amsterdam

Houder:
Jolanda Marks & James Smith
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
woensdag, 20 februari 2019
  Locatie:
Amsterdam-Centrum
Tijd:
19.30 uur
  Google Maps:

Prinsengracht 437, Amsterdam

Bijdrage:
€ 30
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatjamessmith .nl

Op woensdagavond 20 februari organiseren Jolanda & James weer familieopstellingen. In een familieopstelling maakt de vraagsteller een opstelling van een onderdeel van zijn (of haar) leven waarmee hij worstelt (familie, relatie, groep, symptoom). Het uitgangspunt is altijd een persoonlijke vraag. Dan kiest hij een representant voor iedereen die bij het probleem betrokken is (bijv. vader, moeder, broer). Vervolgens plaatst hij de representanten volgens zijn innerlijke beeld en gevoel in de ruimte in relatie tot elkaar. Het magische is dat de representanten op hun beurt en op hun plaats toegang hebben tot de gevoelens en waarnemingen van de personen die zij representeren. De begeleider werkt in afstemming met de representanten om een goede oplossing voor het probleem te vinden zodat de natuurlijke stroom van liefde weer op gang kan komen. (naar Bert Hellinger)

Wil je (weer) deelnemen, dan kan dat op 2 manieren:
- Door zelf je vraag op te stellen en in opstellingen van anderen representant of getuige te zijn.
- Door je op te geven als representant/getuige voor opstellingen van anderen.
In alle 3 posities, heb je de kans om inzichten in je eigen leven te krijgen.

Achtergrond begeleiders
Hun passie om mensen te laten groeien door meer inzicht in zichzelf en het grotere geheel te krijgen, bracht Jolanda & James samen voor het begeleiden van familieopstellingen.

Jolanda is psycholoog en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam. Systemisch werk gebruikt zij als aanvulling in haar therapie, vaak met verrassende resultaten.

James is als adviseur/trainer verbonden aan een jongerencommunicatiebureau (Youngworks) en daarnaast coacht hij clienten bij hun ontwikkeling en uitdagingen in werk en leven.