Evenement 20-03-19 : Stilte avond


Stilte avond

Houder:
Arjuna-yoga
  Provincie:
Gelderland
Datum:
woensdag, 20 maart 2019
  Locatie:
Arnhem, La Cappella
Tijd:
aanvang 19:30 uur, einde 22:30 uur.
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatarjuna-yoga .nl

Meegezogen door de waan van de dag in een wereld waar het lijkt alsof je er pas toe doet wanneer je het hoogste woord hebt. Altijd mening geven, meedoen aan een gesprek, je stem laten horen, je persoonlijkheid laten doorklinken en ergens iets van vinden. Niet alleen praten om gehoord te worden, te zoeken en te vinden maar ook om jezelf te horen of te vinden.... Wanneer je eens wat vaker bewust de stilte opzoekt, in jezelf en buiten jezelf, zal je merken dat al het lawaai niet nodig is om er te mogen zijn. Dat het daadwerkelijke ZIJN er al is. De stilte is veel zeggend, het geeft ruimte voor jouw diepste stem en of deze gehoord zal worden doet er dan niet of. Jij hebt jouw stem bij je. Het helpt om die waan te doorbreken, in de eindeloze strijd in welke vorm van spreken dan ook ten niet te doen. Begrijp mij niet verkeerd, communicatie, niet geremd worden in hoe jij over de wereld denkt en dit zonder zorgen kunnen uiten zijn een groot goed. Maar wat vaker stil zijn zal zorgen dat je wat je zegt veel meer waarde heeft. Voornamelijk voor jou zelf.

De avond zal bestaan uit: paar kleine asana's, een ontspanningsoefening, meditatie, een kleine klankschaalmeditatie en afsluitend yoga (Salamba Sarvangasana) en een korte afsluitende meditatie.

Interesse? Stuur een mail naar infoatarjuna-yoga .nl .Vermeld ook of je yoga mat en meditatiekussen hebt, je ontvangt van mij verdere info. Na betaling van de kosten ben je ingeschreven als deelnemer.

Lokatie: La Cappella,  Oude Velperweg 36A, 6824 HE Arnhem

Zaal open vanaf 19:00 uur

Namasté, Leo 

Arjuna-yoga