Evenement 25-09-21 : Gratis workshop: Auras zien, voelen en begrijpen


Gratis workshop: Aura's zien, voelen en begrijpen

Houder:
Veerkracht! energetische coaching
  Provincie:
Friesland
Datum:
zaterdag, 25 september 2021
  Locatie:
Surhuizum op de grens van Friesland en Groningen
Tijd:
10:00 uur tot 16:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
Gratis
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

coachingspraktijk-veerkrachtatkpnmail .nl

Aura’s zien, voelen en begrijpen: zaterdag 25-09-2021
Veerkracht! bestond in 2020 5 jaar en vanwege de coronacrisis was het een beetje lastig om een feestje te geven. Hopelijk gaat dit nu wél lukken! Deze workshop wordt gratis aangeboden.

In 2020 bestond Veerkracht! 5 jaar. Door de coronacrisis was het lastig om een feestje te geven maar nu kan het hopelijk wel doorgaan.
Ik nodig jullie graag uit voor de gratis workshop: Aura’s zien, voelen en begrijpen, op 25-9-2021 van 10:00 - 16:00 uur.
De locatie:
Land van Een te  Surhuizum

De aura is een belangrijk onderdeel van wie we zijn. De meeste mensen hebben het idee dat ze geen aura’s zien en toch is het voor iedereen vaak wél mogelijk om een aantal lagen te zien. En aura’s voelen? Hoe doe je dat dan?
Tijdens de workshop leer je hoe je dat kunt doen. We gaan nog veel meer doen. De dag bestaat uit een zeer gevarieerd programma met ook heel veel achtergrondinformatie.

Voor de mensen die zich nog niet hebben aangemeld maar hier wél graag bij aanwezig willen zijn: voel je vrij, je bent van harte welkom. Aanmelden graag vóór 1-9. Als je graag een introducé mee wilt nemen dan kan dat. Wél graag aanmelden. De ruimte is beperkt.
De deelnemers krijgen nog een aparte mail met daarin alle benodigde informatie.

Aanmelden vóór 1-9-2021. Deelname is beperkt i.v.m. coronavrije setting.