Evenement 03-10-21 : Dagopleiding Mediumschap en Trance Healing I, Basis®


Dagopleiding Mediumschap & Trance Healing I, Basis®

Houder:
Joannetta Piters, docent bij de Spirituele Academie
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 3 oktober 2021 - zondag, 31 oktober 2021
  Locatie:
Centrum Yoga & More in Maastricht
Tijd:
10.00 - 16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 525,00 incl. boek MediumJaco
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatliakada .nl

Opleiding Mediumschap & Trance Healing I Basis in Maastricht op zondag 03, 10, 24 en 31 oktober 2021 van 10.00- 16.30 uur bij Centrum Yoga & More.

Als je als Medium wilt werken is de healing energie ook aanwezig. Wil je werken als professioneel healer dan zul je vaak de boodschappen van de gidsen mogen doorgeven. In deze opleiding maken we die combinatie. In het eerste deel van de opleiding zal jou alle ins en outs van het Basis Mediumschap alsmede alle ins en outs van de basis Trance Healing gegeven worden. Je hoeft ze niet meer apart van elkaar eigen te maken. Na deze basis zul je op beide vlakken dus direct met de spirituele wereld kunnen communiceren in consulten, maar ook al healing consulten kunnen geven, of je kiest voor de combinatie van beide consulten.

De Spirituele Academie leert je naast de basisopleiding van het standaard gegeven, no-nonsense mediumschap, ook de diepgang in zijn opleidingen van het nieuwe mediumschap en trance healing!

Welbeschouwd is er maar één energie hoeveel namen je er ook aan geeft. In deze opleiding zullen we alle vormen van energetische healing samenbrengen tot een krachtige healing in trance staat. Je leert hoe je kan healen en hoe je contact maakt met je healing gids. Je leert om de essentiele informatie van jouw healing gids aan je client door te geven.

Healen is niet alleen je handen op iemand leggen. Healen is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand bij zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad.

Deze opleiding duurt 4 dagen en wordt afgerond met een certificaat. Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven/

Voel je welkom!