Evenement 24-02-20 : Je Eigen Wijze Weg, groeitraining voor volwassenen, Groningen


Je Eigen Wijze Weg, groeitraining voor volwassenen, Groningen

Houder:
Joanna Sadaya Goebertus en Cas Darpan van Slooten
  Provincie:
Groningen
Datum:
maandag, 24 februari 2020 - maandag, 6 april 2020
  Locatie:
De Witte Schuit, centrum voor maatschappelijke en culturele activiteiten, Groningen
Tijd:
maandagavonden: 19-22, zaterdagen: 10-17 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 345
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijksadaya .nl

Een bijzondere training, een cadeau aan jezelf, die in Nederland op verschillende plaatsen wordt gegeven. In Groningen door Joanna Sadaya Goebertus en Cas Darpan van Slooten.

Deze training bestaat uit een cyclus van acht dagdelen (24 februari avond, 2 maart avond, 7 maart hele dag, 16 maart avond, 28 maart hele dag, 6 april avond). Je leert daarin contact te maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind én je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan en over de invloed van je omgeving.

Tegelijkertijd leer je ook hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Om dat tot stand te brengen maken we gebruik van verschillende technieken, deelrondes, theorieën en oefeningen die er op toegespitst zijn om je bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je stilte en je gevoelens te verdiepen. Ook maken we gebruik van elkaars aanwezigheid in de groep. De kracht en wijsheid van de groep is onze ervaring, geeft veel makkelijker toegang tot je innerlijke wereld. Herkenning en erkenning, gedeelde kwetsingen en levensenergie kunnen er toe leiden dat deze workshops een grotere bijdrage kunnen leveren aan jouw persoonlijke groeiproces.

Een belangrijk onderdeel van de training is een kennismaking met meditatie. Meditatie draagt bij tot ontspanning, tot zelfkennis, lichaamsbewustzijn en welbevinden. In de workshops leer je hoe je steeds meer fysiek, emotioneel en mentaal een balans kunt vinden. 

 

kijk voor meer informatie ook op www.jeeigenwijzeweg.nl