Evenement 20-05-19 : Je eigen wijze weg 2


Je eigen wijze weg 2

Houder:
Joanna Sadaya Goebertus en Cas Darpan van Slooten
  Provincie:
Groningen
Datum:
maandag, 20 mei 2019 - maandag, 8 juli 2019
  Locatie:
Groningen
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 315
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijksadaya .nl

Voor mensen die deel 1 van Je Eigen Wijze Weg al gevolgd hebben.

In deel 2 gaan we verder op jouw eigen wijze weg en gaan we dieper in op de materie die in deel 1 verkend is. We onderzoeken de invloeden van de omgeving op het kind dat jij geweest bent, en hoe jij jezelf hieruit hebt ontwikkeld tot wie je nu bent, met alle beschermingen, pantsers, maskers en patronen. Je zult merken dat de potentie en kwaliteiten waar je mee op deze wereld kwam, daar nog steeds onder schuilgaan en dat je misschien het contact daarmee verloren bent, maar dat dat niet weg is.

Door jouw waarheid te mogen uiten en te richten naar daar waar hij hoort, leer je hoe je steeds meer los kunt komen van die patronen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je vrijer kunt leven en relateren. Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit volwassenheid.

Wij werken net als bij deel 1 onder andere met adem, meditatie, muziek, geleide fantasie en lichaamswerk. En natuurlijk werken we in en met de groep, maar is er ook veel individuele aandacht.