Evenement 26-07-20 : Biodanza Verdiepingsdag in Sittard


Biodanza Verdiepingsdag in Sittard

Houder:
Marion Verhaegh
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 26 juli 2020
  Locatie:
KBO gebouw Sittard
Tijd:
11:00 - 17:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
45 - 55 naar draagkracht & eigen inzicht
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

marion_verhaeghathotmail .com

Zondag 26 juli, Biodanza Verdiepingsdag
Autonomie en Afhankelijkheid

Lijkt het je fijn om twee vivencias (dans sessies) te dansen, lunch te delen en samen te zijn met een fijne groep mensen?
 
Over het thema:
Onze maatschappij heeft het veel over ‘zelfredzaam’ zijn, autonoom dus. En dat is prima, want het laat je je eigen kracht ontwikkelen, maar er zit ook een keerzijde aan want mensen hebben een fundamentele behoefte eraan om samen te zijn. Je begint je leven totaal afhankelijk en leert gaandeweg steeds meer autonoom te worden, anderen minder nodig te hebben, dingen zelf te doen, groot te worden, en sterk. Gedurende dit proces groeit - als het goed is - een gezonde afhankelijkheid (vertrouwen in de wereld) én een gezonde autonomie (vertrouwen in jezelf).
 
Met elkaar creëren we op deze verdiepingsdag een groeiend gevoel van OK zijn met afhankelijkheid én autonomie, het vloeiend fluctueren tussen beiden.
 
We beginnen om 11:00 uur (inloop 10:30) en eindigen rond 17:30 uur.
 
Kosten €45 - €55 naar draagkracht en eigen inzicht
 
Kijk ook op:
http://biodanzalivelife.weebly.com/verdiepingsdag.html 

De dag bestaat uit 2 vivencias (dans sessies) met een lunch pauze waarin we lekkere hapjes en drankjes delen die we meegebracht hebben. Koffie en thee zijn inbegrepen. Breng jezelf, een dekentje, matje, kussentje, wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen liggen in de vivencia en de pauze. Ook  nodig: eigen bord, bestek, mok.

We dansen in het KBO gebouw in Sittard, President Kennedysingel 16, 6167 AC in Sittard van 11:00 - 17:30 (deur open 10:30)

Aanmelden kan per email of telefoon: +31 638461877, marion_verhaeghathotmail .com.

Meer info op de website