Evenement 26-12-19 : Biodanza 2e Kerstdag in Sittard - Verdiepingsdag


Biodanza 2e Kerstdag in Sittard - Verdiepingsdag

Houder:
Marion Verhaegh
  Provincie:
Limburg
Datum:
donderdag, 26 december 2019
  Locatie:
KBO gebouw Sittard
Tijd:
11:00 - 17:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
40 - 50 naar draagkracht & eigen inzicht
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

marion_verhaeghathotmail .com

Donderdag 26 december, Biodanza Verdiepingsdag
Liefde, Licht en Jij

Een verdiepingsdag om te komen dansen. Vind je het fijn om 2e Kerstdag samen met anderen te vieren met twee vivencia’s en een gedeelde lunch? Geef jezelf, en misschien een ander, dan deze dag cadeau. 

De Kersttijd heeft vaak veel met familie te maken, samenzijn, tradities, gewoonten, eten, drinken, regelen, zorgen dat alles perfect is, een vast programma. En wat als je daar, om wat voor redenen dan ook, niet aan deelneemt? Wat doe je als je toch graag Liefde en Licht wil ervaren en delen met anderen?

Soms lijkt Liefde verdwenen en Licht ver te zoeken. Soms raken we kwijt hoe veel er in ons aanwezig is, weten we niet meer hoe het te uiten of te ontvangen.

Hoe zou het zijn als je je eigen Goddelijkheid, je Liefde en je Licht kunt ervaren en daardoor laat groeien en stromen? Met elkaar creëren we op deze verdiepingsdag een oase van Liefde en Licht waarin we allemaal uitgenodigd zijn.

De dag bestaat uit 2 vivencias (dans sessies) met een lunch pauze waarin we lekkere hapjes en drankjes delen die we meegebracht hebben. Koffie en thee zijn inbegrepen. Breng jezelf, een dekentje, matje, kussentje, wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen liggen in de vivencia en de pauze. Ook  nodig: eigen bord, bestek, mok.

We dansen in het KBO gebouw in Sittard, President Kennedysingel 16, 6167 AC in Sittard van 11:00 - 17:30 (deur open 10:30)

Aanmelden kan per email of telefoon: +31 638461877, marion_verhaeghathotmail .com.

Meer info op de website