Evenement 17-01-21 : Emoties de baas (HSP training)


Emoties de baas (HSP training)

Houder:
Bewustmaker
  Provincie:
Media
Datum:
zondag, 17 januari 2021
  Locatie:
Online
Tijd:
10.00 - 16.00
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Als HSP ervaar je alles intenser, dat betekent ook heftiger emoties. En dat kan een uitdaging zijn! Iets waar HSPs regelmatig tegenaan lopen. Maar er is hoop: mindfulness en geweldloze communicatie geven handige handvaten om beter met emoties om te gaan.

Zijn intense emoties voor jou een uitdaging? Dan is deze training misschien iets voor jou: https://www.bewustmaker.com/hsp-training-emoties-de-baas

Tijdens de training krijg je inzicht in je rijke innerlijke belevingswereld, je leert met emoties omgaan en je leert hoe je je gevoel als kompas kan gebruiken. Je krijg meer grip op je emoties en gaat naar huis met tools en oefeningen waar je verder mee kan. Want omgaan met emoties is niet in één dag geleerd, maar we leggen tijdens deze dag wel een mooie basis.

De trainer is gecertificeerd HSP begeleider en mindfulness trainer. Ze is zelf HSP en heeft met vallen en opstaan geleerd hiermee om te gaan. En ze staat nu te springen om ook anderen hiermee te helpen, terwijl ze zelf ook nog volop verder leert. Hierover deelt ze ook graag haar eigen ervaringen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden: https://www.bewustmaker.com/hsp-training-emoties-de-baas