Evenement 30-05-19 : Hemelvaart Intensive met Angelo Vasalos: authentike zelfrealisatie in verbinding


Hemelvaart Intensive met Angelo Vasalos: authentike zelfrealisatie in verbinding

Houder:
Angelo Vasalos , Heart of Awakening
  Provincie:
Drenthe
Datum:
donderdag, 30 mei 2019 - zondag, 2 juni 2019
  Locatie:
Uelenspieghel, Winkelsteeg 5 – 7975 PV – Uffelte
Tijd:
11.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ vanaf 455 euro
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

saskiaatheartofawakening .nl

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting…

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!